Store fremtidsplaner for 3T!

3T-Eiendom er et eget selskap i 3T-konsernet, der virksomheten består av utleie av eiendom til både bolig- og næringsformål. 3T-Eiendom har nå presentert langsiktige planer for ekspansjon på egen tomt i området som i dag huser 3T-Rosten og Cageball Rosten. Dette er omfattende planer som foreløpig ikke har fått dato for byggestart, men en visjon om hvordan området skal utvikles videre – en næringspark som huser hele 2700 helserelaterte arbeidsplasser! Vi presenterer 3T-Rosten næringspark.

Se faksimile fra oppslag i Adresseavisen lenger ned på siden.

3tcity_1

KONSEPT

Kontorbygg der en aktiv hverdag står i sentrum. Seks individuelle kontorbygg i lamellformasjon, med en felles ”ryggrad” som knytter bygningene og fellesfuknsjonene sammen i en aktiv arbeidshverdag.

Med en større utbygging av kontor- og næringslokaler er det rasjonelt å legge opp til deling av fellesfunksjoner. Ryggraden huser møterom, auditorium, kantine, sosiale soner og sykkelparkering. I tillegg kan den huse bonusfunksjoner som café, treningsfasiliteter m.m.

Konseptet muliggjør en trinnvis utbygging med flere ulike scenarier.

KONTORAREALER

Moderne, effektive og innbydende kontorarealer tilpasset både landskap og cellekontorer.

RYGGRADEN

– Horisontal og vertikal kommunikasjon
– Møterom
– Sosiale soner
– Kantine
– Auditorium
– Sykkelparkering
– Garderober
– Café
– Treningsfasiliteter

UTEROM

I prosjektet legges det stor vekt på uterom av høy kvalitet. Bygningene har god kontakt med omkringliggende landskap, og knyttes sammen med et felles parklandskap mot vest.

For mer informasjon om prosjektet, send mail til morten@3t.no.


Faksimile fra Adresseavisen, 08. september 2016:

faksimile_adresseavisen_081016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *