Her finner du en oversikt over alle aktiviteter, kurs og workshops i mai måned. Klikk på bildene for å lese mer om de ulike aktivitetene.

5. mai – Utendørs BootCamp (3T-Ranheim)
Vi feirer våren og inviterer til utendørs BootCamp på fotballbanen rett bak 3T-Ranheim! Her får du kjørt deg med kasser, battleropes, kettlebells, hoppetau og vektskiver i tillegg til kroppsvekt-øvelser. Vi setter opp stasjoner rundt på banen, og 3 instruktører leder BootCampen. Ranheim Fotball stiller med spillere som vil være med å pushe alle som blir med⚽️😀8. mai – Tordenskioldløpet (3T-Solsiden)
I samarbeid med Sportsklubben Freidig inviterer 3T løpere, joggere, mosjonister, gammel og ung til vårens utfordring! Tordenskioldløpet er delt inn i flere klasser: 5 km og 10 km. Hele familien kan bli med! 3T-Solsiden arrangerer også oppvarming før løpet🏃🏽

3T arrangerer nå utendørs løpetreninger, les mer her. 
12. mai – Hodestående Workshop (3T-Ranheim)
Har du lyst å lære deg å stå på hodet? Vi tar det fra grunnen og lærer oss øvelser for å styrke de musklene som trengs for å trygt praktisere hodestående. Det kommer helt sikkert til å bli både latter og såre muskler,  og du kommer helt sikkert til å overraske deg selv!
26. mai – Cageballturnering (Cageball Rosten)
Samle dine venner og kolleger, og bli med på Cageballturnering på Cageball Rosten⚽️ Påmelding sendes til cageball@3t.no.

31. mai – Håndstående Workshop (3T-Pirbadet)
Har du lyst til å lære deg håndstående? Sleng deg med på workshop!

 

Husk at du alltid kan se hva som skjer på 3T ved å klikke deg inn på https://3t.no/kalender/☺️

 


Innlegget er skrevet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.noLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *