Questbar: Apple&Cinnamon Delight

Vanilje, eple og kanel er en uslåelig kombinasjon! Prøv denne fantastisk gode snacken med Questbar. Veldig sunn og superenkel å lage!

Questbar_delight

Questbar: Apple&Cinnamon Delight (1 porsjon)

Du trenger
1 Questbar Cinnamon roll
1 eple
Gresk yoghurt med vanilje
Kanel

Fremgangsmåte
Start med å dele Questbaren i biter på størrelse med sukkerbit. Legg de på et stekebrett med bakepapir og stek på 200 grader i ca 3-5 minutter. La Questbar-bitene avkjøles på et rist slik at de stivner. Del et eple opp i små biter. Når Questbar-bitene har blitt avkjølt er du klar for å sette sammen snacken.

Start med et lag med epler. Dryss deretter over Questbar-bitene (du kan smuldre de opp i mindre biter om du ønsker det). Legg over ønsket mengde med gresk yoghurt med vanilje. Gjenta prosessen en gang til, og avslutt med et lag med epler og Questbar på toppen av det hele. Dryss gjerne over litt ekstra kanel, og server med noen større eplebiter ved siden av.

questbar_delight

Et proteinrikt og sunt snackalternativ som metter godt og er bra for kroppen! 

På 3T får du kjøpt Questbar i mange forskjellige smaker. Har du ikke testet ut denne unike proteinbaren må du gjøre det nå – det er ikke uten grunn at den har tatt verden med storm! Den kan spises slik den er, eller tilberedes på ulike måter. Sjekk ut flere av våre oppskrifter med Questbar: White Chocolate&Rasberry Coocies og Chocolate&Peanutbutter Cookies!


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg – Gruppekoordinator for 3T-kjeden og bloggansvarlig. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen.

Kontakt: monicahb@3t.no


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *