Pannekaker til frokost hver eneste dag? Yes please! Disse bananpannekakene egner seg ypperlig til nettopp dette da de er sukkerfrie, raske å lage og selvfølgelig ekstremt gode. De passer også som en god lunsj eller til kveldsmat. Disse er umulige å gå lei av!

 

Oppskrift:

2 egg
1 banan
Ca 40 gram havregryn eller havremel

Fremgangsmåte:

Mos bananen med stavmikser eller med en gaffel og rør inn eggene. Spe etterpå på med havregryn/havremel til røra er av passelig tykkelse og stek som små lapper på middels varme. NB; pass på da de fort kan bli brente i panna. Om du ønsker mer proteinrike pannekaker kan du slenge i en eller to ekstra eggehviter.

Pannekakene kan nytes med det meste, men er aller best med friske bær, syltetøy og cottage cheese eller vaniljekesam!

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *