Bli sterkere med 3T!

3T-Sterkere_pushupÅ trene styrke vil gi deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Styrketrening styrker skjelettet, musklene og leddene, samt forebygger arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Det gir deg en bedre fordøyelse, balanse, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp. Dessuten øker det forbrenningen din, ikke bare når du trener, men også når du hviler. Er du en av de som liker å trene i fellesskap med andre vil styrketimer i sal være et godt alternativ. På 3T har vi et godt tilbud for av styrketimer i sal. Her får du forskjellige timer med fokus på ulike styrkeøvelser, slik at du kan finne den styrketimen som passer best for akkurat deg!


3T-Sterkere
3T-Sterkere er styrketrening med vektstang og skiver. Belastningen er valgfri og du jobber i eget tempo. Belastningen skal være såpass tung at man ikke klarer mer enn 8-12 repetisjoner. Øvelsene er sikre og effektive, og timen er lagt opp slik at flere muskelgrupper blir trent. Timen erstatter det som tidligere var Pump (s), med nye og mer oppdaterte øvelser.

040815_3tsterkere_thale midtbyn_01953T-Pump 
Styrketrening med stang og skiver hvor belastningen reguleres etter eget behov og fysiske form. Flere repetisjoner til fengende musikk, drivende energi og gode instruksjoner. Du får styrket hele kroppen med god og trygg veiledning. Timen erstatter det som tidligere het Pump.

Se oversikt over alle Sterkere-timer her.

MRL
Styrkeøvelser for mage, rumpe og lår. Øvelsene utføres med ytre belastning som stang og skiver, eller med egen kroppsvekt. Vi fokuserer på kvalitet og god utførelse av øvelsene slik at du virkelig har muligheten til framgang.

040815_3tsterkere_thale midtbyn_0242

Hele antrekket fås kjøpt i 3T-Shop: Singlett fra Adidas // Tighs fra Reebok // Sko fra Reebok

Core
På Core får du tradisjonelle mage- og ryggøvelser på matte, kombinert med funksjonelle øvelser med og uten ytre belastning. Timen er perfekt å kombinere med en annen type gruppetrening, eller som et supplement til annen styrketrening.

Følg @3ttrening på Instagram og få gode styrkeøvelser presentert hver dag i hele september! Merk dine treningsbilder med #3ttrening du også!


Rumpe
Sterk setemuskulatur kan forebygge skader, virke prestasjonsfremmende og ikke minst gi rumpa et løft! Dette er en kort og effektiv styrkeøkt for lår- ogetemuskulatur. Øvelsene gjøres i stasjoner, og målet med timen er å styrke, stramme og bli mer bevisst på setemuskulatur. Alle øvelsene kjøres med fokus på høy belastning og få repetisjoner (10-12 per øvelse). Du vil gjennom timen få god veiledning av en instruktør som korrigerer på de ulike stasjonene, og ikke minst motiverer deg til å ta i enda litt mer!

Hard Core
HardCore 30 er en time med en serie øvelser som ikke bare tar for seg de lokale magemusklene, men øvelser som engasjerer hele kroppen. 23 gode øvelser som styrker, strammer, strekker, roterer og engasjerer hele coresystemet ditt.

– Bli sterkere med 3T! –


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg Gruppekoordinator for 3T-kjeden og bloggansvarlig. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *