3T-Rosten oppgraderer!

I treningssalen på 3T-Rosten finner du nå en oppgradert avdeling for funksjonell trening!

3T-Rosten kan nå skilte med bedre plass, nytt utstyr og en herlig atmosfære i styrkesalen!

Her er alt tilrettelagt for variasjon og kvalitet i treningen din. Her finner du flere løfteplattformer, knebøyrigger og stenger for øvelser med kroppsvekt. Det er selvfølgelig godt utvalg av vektskiver og utstyr du trenger for funksjonell trening. I denne avdelingen finner du også populære apparater som hacksquat, booty builder, T-bar og smithmaskin.

asigtet.
Apparatene kaan lett justeres og stilles inn for å passe akkurat din kropp, og din kapasitet.

Like ved er det også en egen avdeling for kettlebells, manualer, slynger og annen funksjonell trening. I dette området kjøres det også innimellom gruppetimer, nærmere bestemt Hiit-timer med instruktør. Hiit (High-intensity-interval-training) er en super treningsform for deg som liker korte treningsøkter med høy intensitet. Øvelsene kan lett skaleres opp og ned for å passe den enkelte deltaker treningsnivå.

Her finner du alt du trenger for en knallgod styrkeøkt!

Er du litt usikker på hvilke øvelser du kan trene i disse avdelingene kan du ta en prat med en av våre veiledere. Der kan du få en gjennomgang av de ulike apparatene, et program med øvelser og innføring i utførelse av enkelte øvelser. Ta kontakt med resepsjonen, eller bestill deg en time til veileder her. Dette er selvfølgelig uten ekstra kostnad for 3T-medlemmer!

Ta gjerne kontakt med en trener for mer veiledning! Se etter folk i den blå skjorta 😉