Yoga for menn!

Yoga er ikke bare for dama di eller søsteren din – yoga er for alle menn som vil bli sterkere, mer fleksible, og få en mer funksjonell kropp! Det er på tide å legge bort stereotypen om at yoga er feminint. Vi introduserer derfor: Yoga for menn!

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6177

Noen tror at yoga gjør menn mindre mannlige, men det kunne ikke vært mer fjernt fra sannheten. Yoga trenger ikke å være mykt og feminint, det kan like være både tungt, slitsomt, få deg til å svette og utfordre deg på måter du ikke har opplevd før. Ved å praktisere yoga vil du kunne bli både sterkere, mer fleksibel og mer fokusert. Har du mye stress i hverdagen kan også yoga hjelpe deg å bli kvitt et kaotisk tankesett og redusere stress.

Yoga for menn er en time tilpasset for gutta, både for kroppen og topplokket. Her er det verken levende lys eller snakk om følelser. Timen er for den vanlige mannen på treningssenteret, med øvelser knyttet opp mot funksjonelle aktiviteter i hverdagen,  som f.eks gir bedre bevegelighet i vektløfting, løping, sykling og livet generelt. Fra 4. januar finner du timen på 3T-Ilsvika, 3T-Midtbyn og 3T-Rosten!

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6458

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6185

«To most guys, yoga is pink lycra and vegan chicks. It’s breathing deeply while doing poses named after animals and feelings. It’s done in dimly lit rooms with candles and incense, followed by gluten-free cupcakes and kale smoothies. And if that’s your mentality then you’re not alone. But it doesn’t mean it’s right.» – boysofyoga.com

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6210 copy

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6557

Menn og kvinner har ofte ulike behov når de praktiserer yoga. Der menn ofte kan møte begrensninger i bevegelighet i hofter, baksidelår eller bryst/skuldre, tar de det igjen på styrken som kreves i mange øvelser. For mange kvinner er det motsatt, der kan det være bevegeligheten som gir fordeler men styrken som er den store utfordringen. Ved å sette opp en time rettet mot menn får man fokusert på de riktige områdene. Gode tøyninger for bakside lår, øvelser som åpner bryst og skulder og samtidig posisjoner som utfordrer deg på styrken som f.eks. en armbalanser, pistolsquats og varianter av planken! Morsomme, krevende øvelser som ikke setter store krav til bevegelighet!

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6519

3tilsvika_yogaformenn_IMG_6509

«Some guys think that yoga makes you less of a man, the truth is it makes you a better one.» – boysofyoga.com

 3tilsvika_yogaformenn_IMG_6152Bli med og prøv Yoga for menn du også! Sikre deg plass på time her!


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

– Media- og kommunikasjonsansvarlig for 3T-kjeden. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen og er utdannet personlig trener. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *