90 år ung!

Erling 0shaug holder seg ung og sprek med trening på 3T-0rkanger to ganger i uka

På 3T setter vi virkelig trivsel i fokus når det kommer til våre kjære seniorer. Her ligger alt til rette for at du trives, og seniormiljøet på 3T er kjent for å være godt og inkluderende. Våre dyktige trenere står klare for å gi deg en god treningsopplevelse, som kan gi deg både økt livskvalitet og en bedre helse.  Du kan trene på egen hånd i vår store, flotte treningssal, delta på en av våre mange seniortimer eller ta deg en dukkert i bassengene på de sentrene som tilbyr dette.

Bli en del av 3Ts unike seniormiljø! På 3T-Orkanger møtes jevnlig en stor gjeng til både trening og sosalt samvære.

90 år i full aktivitet

Erling Oshaug liker ikke å ligge på latsiden. I hele livet har han stått på, både med tungt kroppsarbeid og trening. Og det har betalt seg. I høst fylte han 90 år, og feiringa ble lagt sammen med de spreke seniorene på 3T-Orkanger. 

I tillegg til å være med kona på både spinning- og yogatimer er Erling å se i treningssalen fast to dager i uka.

Faste rutiner

Helt siden han og kona flyttet til Orkanger i 2007 har de trent fast på 3T-Orkanger to til tre ganger hver uke. Erlings rutine er grundig innkjørt, han starter økta med oppvarming på spinnsykkel, så fortsetter han med ulike ryggøvelser og styrkeøvelser for beina. I tillegg er han også med kona på gruppetimer med både yoga og spinning.

På 3T er det trygt og godt å være senior! Om du har behov for litt mer oppfølging kan vi tilby deg personlig trener eller fysioterapeut. På 3T har vi kompetansen for dine behov!

Styrketreningen gjør han mykere i kroppen og gir økt trivsel, sier han. Han påpeker at kroppen er litt slitt etter et langt liv, og at styrketreningen er med på å øke livsgnisten og hindre forfallet.

Latteren sitter løst når seniorungdommene møtes. Den sosiale biten er for flere vel så viktig som trening. Å sette seg ned etter økta og slå av en prat er gull verdt for de fleste. Men skal man først være på trening hjelper det ikke mye å hefte seg bort slik som dette, humrer Erling (til venstre i bildet).

Livsrytmen er undervurdert

Flere av seniorene poengterer hvor viktig de føler det er å ha faste rutiner i hverdagen. Og det å kunne ha et par faste tidspunkter i uka hvor man møter opp på trening, er helt essensielt. Uansett hva man holder på med må man ha struktur, eller rytme i hverdagen. Livsrytmen er veldig viktig, og er for mange en drivkraft i seg selv. Og denne rytmen er lett å miste om man bare sitter hjemme. I pensjonstilværelsen er denne rytmen et slags lim for å holde seg oppe å gå. Uten disse er det lett at lenestolen bare blir dypere og dypere, sier de lystige seniorene vi snakker med.

Der er det alltid god stemning blant våre høyt verdsatte seniormedlemmer!

Renhold gir trygghet

Seniorene påpeker at de føler seg helt trygge på trening. Så lenge man vasker hendene og holder avstand går det helt greit. De setter stor pris på det faste renholdet på senteret, og sier de har blitt godt vant med å tørke av apparater etter bruk, og har innfunnet seg fint med nye hygienerutiner. Dette har kommet for å bli, tror de, uansett hva fremtiden bringer.

Erlling fikk til og med spesialprdusert t-skjorte av 3T-Orkanger da han fylte 90-årsdagen sin der. Kake og 3T-sekk i gull ble også overrakt jubilanten.

Det sosiale er gull verdt

Seniormiljøet på 3T er helt unikt, her samles de eldre til regelmessige gruppetimer og økter i styrkesalen, og ikke minst til en lettbeint prat over kaffekoppen etterpå. Flere har faste timer de går på, gjerne tre og fire ganger hver uke. Man blir nesten litt avhenging, sier de med et smil.

Bli en del av 3Ts unike seniormiljø!
På 3T setter vi virkelig trivsel i fokus når det kommer til våre kjære seniorer. Her ligger alt til rette for at du trives, og seniormiljøet på 3T er kjent for å være godt og inkluderende. Våre dyktige trenere står klare for å gi deg en god treningsopplevelse, som kan gi deg både økt livskvalitet og en bedre helse.  Du kan trene på egen hånd i vår store, flotte treningssal, delta på en av våre mange seniortimer eller ta deg en dukkert i vårt forfriskende basseng.

3T har egne seniormedlemskap til redusert pris, og tilpassede gruppetimer for godt voksne! Sosialt og forebyggende. =)