Sporty for brystkreftsaken

I åtte år har 3T markert sitt samarbeid med Rosa sløyfe. I år samlet 3T inn et rekordstort beløp til kreftforskning, og i dag ble sjekken på 140.000 kr overlevert til Kreftforeningen i Trondheim.3T Rosa Sløyfe 2014

– støtt en god sak – 

Løp for livet
Hele 178,2 mil ble sprunget inn på den rosa tredemøllen på 3T-Rosten, en fantastisk innsats av våre spreke 3T-medlemmer! Det tilsvarer litt lengere enn avstanden mellom Lindesnes og Nordkapp i luftlinje! Den rosa tredemøllen har stått på 3T-Rosten i hele oktober, og både gutter og jenter i alle aldre har løpt for livet i samarbeid med 3T og Rosa sløyfe.

3T Rosa Sløyfe 20143T Rosa Sløyfe 2014– hvert steg teller – 

3T Rosa Sløyfe 2014


3T-sekken ble rosa
Den kjente og kjære 3T-sekken er å se på mange trøndere i bybildet. Det ble solgt nesten 800 3T-Sekker spesielt designet for Rosa sløyfe, der alt overskudd av salget har gått direkte til Kreftforeningen.

Glem skinnvest og trønderbart! 3T-sekken er det sikreste beviset på at du er i Trondheim.

3T-sekken Rosa sløyfe3T-sekken Rosa sløyfeSjekk ut våre andre 3T-sekker her.


Takk til alle som har løpt på den rosa tredemølla – de som har tatt beina fatt og løpt for å sette fokus på bryskreftsaken. Og takk til alle som har kjøpt en Rosa sløyfe-sekk og bidrar til at saken blir enda mer synlig i bybildet. Alt overskudd av salget har gått direkte til Kreftforeningen, og sammen har vi bidratt med 140 000kr til kreftforskning.

– Well done! –

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *