Fem enkle grep for et sunnere liv!

Et sunnere liv trenger ikke å være noe som ligger langt frem i tid. Her er superenkle grep du allerede kan starte med i dag! Sunnere_livsstil10 000 skritt om dagen! Beveg deg mer gjennom dagen, og sørg for at du får gått 10 000 skritt i løpet av en dag. Skaff deg en skritteller, eller regn sånn omtrentlig hvor mange km du må gå. Tar du en halvmeter lange skritt blir det 5 km om dagen – det klarer du!

Bli med du også – Dine30med3T

Dropp heisen – bruk trappa! Gjør det til en regel at du aldri tar heisen, du har veldig godt av å bruke trappene istedet. Visste du at dersom du tar trappa to etasjer hver dag fire ganger om dagen, tilsvarer det 24 høydemeter om dagen, som i løpet av et år blir 8706 m.o.h. Og det er nesten toppen av Mount Everest!

Trappeutfordringen

Tar du utfordringen? Les om Dine30med3T her!


Drikk 2 liter vann – hver dag! Ja det høres enkelt ut, men hvor mye vann drikker du egentlig? Ha et glass vann stående på kontorpulten, en drikkeflaske liggende i veska eller treningsbagen og drikk alltid vann til maten din. Tips: fyll en mugge vann og tilsett det du ønsker av smak, f.eks. melonbiter, sitronskiver eller friske jordbær – og sett muggen i kjøleskapet før du drar på jobb. Friskt og godt!

Ikke sitt stille! Hvor mange timer sitter du i ro i løpet av en dag? Forskning viser at sittestilling er farligere enn røyking, så kom deg opp på beina! Pass på at du ikke sitter mer enn 5 timer om dagen. Kontorjobb? Mye av det du gjør kan gjøres stående, og man trenger kanskje ikke tre timer på soffaen før man går og legger seg..? Vi sitter oss syke, og det er på tide å slanke bort litt mer av sofatiden! Det er 24 timer i døgnet, hva med å redusere stillesittingen til bare 23,5 timer? 30 minutter om dagen er alt som skal til! Er du en av de som sitter farlig mye?

Sofadietten


Tren! Du kommer nok ikke unna treningen – det er absolutt beste du kan gjøre for kroppen din. Når du trener utfordrer du kroppen din mye nye måter, og du blir sterkere og takler bedre de utfordringer du møter i hverdagen. På samme måte som du arbeider for å få lønn må du trene for å få helsegevinsten, resultatene avhenger av hvor mye arbeid du legger ned i treningen. Hold det enkelt og effektivt, trening trenger ikke være så avansert! Yoga_3T3t_PTmedkunde_5879 Du kan få hjelp til å komme i gang med treningen eller forbedre treningsprogrammet du kanskje allerede har. På 3T tilbyr vi gratis treningsveiledning til alle våre kunder, et tilbud du er smart å utnytte deg av! Det kan du lese mer om her.


 – La dagen i dag være starten på et sunnere liv –

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *