Kyllingwraps

Sommerlig-kyllingwraps Kyllingwraps med crispy honningristede mandler, søte tranebær, knasende salat, rødløk, alfalfaspirer og en supersaftig kylling som er toppet med hvitløksdressing smaker fantastisk godt!

Matblogger Elin Larsen har satt sammen en middag som er både lettvint, enkel, næringsrik og ikke minst – veldig god! Lettvinte middager er jo noe de aller fleste setter pris på. Kyllingwraps kan spises når som helst på dagen, og det er jo utrolig lettvint når måltidet er tullet rundt i en wrap med masse godsaker. Ta gjerne en titt inom bloggen til Elin her! Kyllingwraps-med-hvitloksdressing  KYLLINGWRAPS 4 PERSONER:
8 fullkorn tortillawraps
4 kyllingfilet
tranebær
honningristede mandler, se oppskrift her
alfalfa/ eller brokkolispirer, se oppskrift for spiring her
2 hjertesalat, vask, skyll og tørk
1 rødløk i tynne skiver

Tips: Lag mandler i stor skala, slik har du til mange middager i tiden fremover.

Trikset for å steke perfekt kylling:
Pakk kyllingfilet i plastikk og slå den passe flat med en kasserolle/ stekepanne. Krydre godt med nykvernet pepper og salt. Varm stekepanne og ha i olivenolje. Stek kyllingfileten på middels sterk varme i ca 3 minutter på hver side. Alt kommer an på tykkelsen når det gjelder steketiden. Demp varmen etter 6 minutter og etterstek på lav varme 1 minutt på hver side. Husk det er like viktig at kyllingfiletene hviler i 3-4 minutter før de skjæres opp. Hjemmelaget-hvitløksdressing HVITLØKSDRESSING:
100 gram majones, se oppskrift for hjemmelaget majones her.
130 gram seterrømme
2 store fedd hvitløk- fersk og finhakket (omtrent 12 gram)
2 ss sitronsaft
3 ss finhakket gressløk
salt
Rør sammen og smak til.

Legg 2 hjertesalat på en fullkornswrap. Tilsett rødløk, noen skiver kylling, tranebær, mandler, spirer og litt hvitløksdressing. Da gjenstår det kun å spise herligheten!

Kyllingwraps-med-salat-1– nyt og spis med god samvittighet –


elin1 Oppskriften er laget av Elin Larsen – Jeg er lidenskapelig opptatt av mat, og bruker endel av fritiden til å kokkelere og fotografere maten jeg lager. Blogg: elinlarsen.net // Facebook: elinlarsen.net

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *