Utendørs yoga i Trondheim

Yoga under åpen himmel, med vakre omgivelser og frisk morgenluft er en opplevelse som garantert gir mersmak. En perfekt start på dagen, for både kropp og sjel!

WildthingYogalærere bruker gjerne ulike elementer for å sette stemningen når en yogaklasse skal gjennomføres innendørs. Det kan være dempet belysning, musikk, levende lys og så videre. Stemningen settes for at opplevelsen av yogapraksisen skal forsterkes. Man åpner sansene og opplever flyten mer intenst på kroppen. Bever man seg utendørs og praktiserer i ett med naturen vil man kunne oppleve denne stemningen som en forsterkelse av elementene i naturen.

yoga_i_parkenÅ praktisere yoga utendørs kan gjøre opplevelsen mer intens. Du kobler deg på med omgivelsene og kommer i mer kontakt med naturen. Ulike elementer påvirker praksisen på nye måter; et ujevnt terreng vil føre til at posisjoner kjennes annerledes ut på kroppen, vinden vil kanskje føre til at du blir mer oppmerksom på pusten og fuglekvitter kan ta deg dypere inn i konsentrasjonen. Med det myke gresset som underlag opplever også mange å bli mer leken og modig, man tør å prøve seg på et lite løft eller en inversjon som virker litt skummelt inne på et hardt gulv. Og med det kommer også en herlig mestringsfølelse!

yoga_marinenIkke misforstå – det er ikke «bedre» å praktisere utendørs enn innendørs. Begge deler har sine fordeler, og det er ingen grunn til å utelate det ene eller det andre. Det er derfor supert at man kan si «ja takk – begge deler!» når vær og temperatur tillater det. I sommer kan du praktisere yoga med dyktige instruktører fra 3T, i flotte omgivelser på Marinen ved Nidelven i Trondheim. Hver tirsdag og torsdag kl. 08:00 og lørdag kl. 10:00 kan du starte dagen med en herlig yogaklasse ute i det fri, som passer for alle! Dette er også åpent for deg som ikke er medlem på 3T. Les mer her.

En fantastisk opplevelse for kropp og sjel

Gjør plass for en utendørs yogapraksis i kalenderen, og meld deg på neste yogaklasse med 3T. Gi deg selv en fantastisk start på dagen, det vil du garantert ikke angre på.

yogaens_dag– ses vi på yoga i parken? –


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

Gruppekoordinator for 3T-kjeden og bloggansvarlig. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen.

Kontakt: monicahb@3t.no


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *