Frokost: Bananpannekaker

Har du testet bananpannekaker? Det smaker utrolig godt, er superenkelt å lage og er et sunnere alternativ til den tradisjonelle pannekaken.

bananpannekaker

Matblogger Elin Larsen har laget en god og enkel oppskrift som gjør morgenstunden til gull i munn. Nystekte varme bananpannekaker med blåbær toppet med honning og valnøtter smaker fantastisk godt, men er også like gode å spise som kald restemat på kvelden.

Grunnlaget for en god dag starter ved frokostbordet, og for å yte maksimalt gjennom dagen er det alltid lurt å spise en god og næringsrik frokost. Bananpannekaker til frokost vil gi deg en god start, da de er rike på proteiner, vitaminer og masse energi. Ta gjerne en tur innom elinlarsen.net for flere gode oppskrifter. 

Tips! Vil du ha en versjon som er litt snillere mot blodsukkeret kan du bytte ut honningen med yacon- eller agavesirup. 

Bananpannekaker-oppskrift-

Bananpannekaker med blåbær for 2 (5dl):

2 egg
100 g (ca 2 dl) lettkokte havregryn
2 moste bananer (modne)
En neve blåbær
1 dl melk eller vann
1 ts bakepulver
½ ts kanel
1 ts vaniljesukker
Ha alle ingrediensene i en bolle, bruk en blender til å mose ingrediensene. Stek små lapper på middels sterk varme med olivenolje.

Bananpannekaker1Beste-bananpannekaker

– hvordan ser din frokost ut? –


elin1 Oppskriften er laget av Elin Larsen – Jeg er lidenskapelig opptatt av mat, og bruker endel av fritiden til å kokkelere og fotografere maten jeg lager. Blogg: elinlarsen.net // Facebook: elinlarsen.net

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *