Den ultimate yogamatte!

En god yogamatte kan gjøre stor forskjell på en yogatime! Både balanse, belastning og feste blir påvirket av matten man bruker.

yoga_camatcarasana3Opplever du at håndflatene sklir når du står i «hund som ser ned»? Er det vanskelig å holde balansen i «treet»? En god matte kan hjelpe deg godt på vei her. Er matten for tykk vil den gi et ustabilt underlag i balanseøvelser og belaste håndleddene mer en nødvendig i posisjoner der man balanserer på matten. Og det gjør man mye av i en yogatime – bare tenkt på planken og hund som ser ned. Det skal man gjøre mange ganger i løpet av en time.

yoga_adhomukha_open3
Antrekk fra Run&Relax. Tights fås kjøpt her // Singlett fås kjøpt her

 

Håndflater som sklir er også et annet kjent problem. Svette håndflater som mister taket på en glatt yogamatte er irriterende og hindrer en i å gå dypt nok inn i posisjonene. Trener du hot-yoga er du nok ekstra godt kjent med denne problematikken. Uten håndduk er feste helt håpløst, og en vanlig håndduk kan den fort komme i veien.

Med Yama yogamatte blir du kvitt alle disse problemene. Den er perfekt for deg som opplever at håndflatene sklir, og det er den ultimate yogamatten for hot yoga-utøvere. Yama yogamatte utgjør både matte og håndkle i ett, og kombinerer den tradisjonelle yogamatten med sugeevnen fra et godt yogahåndkle.

Screen-Shot-2015-08-06-at-8.50.57-AM Yama har også produsert en egen yogahåndduk som passer fint å legge oppå en vanlig yogamatte. Dette lette, ynderst transportable og superabsorberende yogahåndkledet er en selvfølge for enhver hot-yoga entusiast. Håndkledet brukes med den sklisikre siden ned, som ikke bare vil øke sklisikkerheten men også forbedre hygienen når du bruker håndkledet på en lånt yogamatte.

yama-yogamatte-collage Både yogamatten og håndkledet er fremstilt av det banebrytende «Stay Put» ECO PER® (Polymer Environmental Resin), som er et patentert, miljøvennlig og utmerket for bruk til yoga og hot-yoga.Du kan enkelt vaske både matte og håndkle i vaskemaskinen på 30 grader, med vaskemiddel (ikke bruk tøymykner). Du finner både matte og håndkle på 3T-Shop, sammen med flotte yogaklær og gode hjelpemidler til yogapraksisen din.

Yama yogamatte er den ultimate yogamatte for alle hot-yoga utøvere!

ECO PER® indeholder ikke latex, phtalater eller gummi, og er 100% lukttfri. Materialet lever opp til de strenge krav i OEKO-TEX® Standard 100, klasse 1, som godkjenner produkter i dette materiale til babyer og barn under 3 år. Håndkledelen er fremstilt i bambusmikrofibre (Tekst hentet fra yama.dk).


yoga_sukhasana2 – har du testet Yama yogamatte? –


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg Gruppekoordinator for 3T-kjeden og bloggansvarlig. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *