Har du testet matmuffins? Et par mettende matmuffins er perfekt som frokost eller lunsj, og de holder seg godt som nistepakke. Elin Larsen har laget en oppskriften på eggemuffins med skinke og koriander, som både er lettlaget og velsmakende. Ta gjerne en tur innom bloggen elinlarsen.net for flere gode oppskrifter.
Eggemuffins med skinke og koriander (12 stk)
8 egg
4 ss melk eller fløte
1 ts gurkemeie (for fargens skyld- kan utelates)
½- 3/4 finhakket rød chili
1 vårløk, finhakket
en neve koriander, grovhakket
100 gram skinke, finstrimlet
50 gram gulost, revet
salt og pepper
Visp sammen egg, fløte og krydder. Ha i chili, vårløk, koriander, strimlet skinke, revet ost og rør rundt. Smør muffinsbrett og fordel røren i 12 former. Stekes midt i ovnene på 200 grader i 20 minutter. De skal blåse seg opp- da er de ferdige. Når du tar eggmuffinsene utav ovnen synker de- men fortvil ikke. De smaker kjempegodt likevel!
– Ser de ikke gode ut? –
Oppskriften er laget av Elin Larsen
– Jeg er lidenskapelig opptatt av mat, og bruker endel av fritiden til å kokkelere og fotografere maten jeg lager. Blogg: elinlarsen.net // Facebook: elinlarsen.net