Vibeke ble knallsterk med personlig trener

Da Vibeke Steen kom seg over dørstokkmila og begynte å trene lot ikke resultatene vente på seg. Etter ett år med personlig trener vant hun sin første konkurranse i styrkeløft.

Vibeke Steen har alltid likt å være aktiv. Hun har for det meste trent styrke på egen hånd, og har hatt perioder der hun har trent jevnt og andre perioder der hun har trent lite. Den siste tiden hadde det blitt litt mer av det sistnevnte.  Vibeke var i en situasjon som mange kan kjenne seg igjen i, hun var ukomfortabel i egen kropp og livskvaliteten var heller laber. Med et ønske om mer energi i hverdagen og en kropp som hun kjente fungerte godt måtte hun komme seg over den berømte dørstokkmila og inn på 3T der hun hadde en avtale med Roger Ervik. Etter møtet med han kjente hun at det kunne være smart å trene med personlig trener slik at treningen ble mer strukturert og hun kunne få de resultatene hun ønsket seg. Hun bestemte seg for å kjøpe klipp hos personlig trener – og det angrer hun ikke på i dag! Hun har nå trent med Roger i omtrent ett år, og det gitt henne knallgode resultater!

Hun hadde trent litt benkpress tidligere, men aldri prøvd verken knebøy eller markløft. Da Roger presenterte henne var det gjort – Vibeke var helfrelst og treningsgnisten var tent! Det gjorde at hun fikk lyst til å fokusere på styrkeløft, og Roger så raskt at hun hadde talent innenfor dette. Han skreddersydde en treningsplan for henne der hun fikk trene forskjellige mengdetreningsprogram, blant annet Dietmar i 12 uker og Sheiko i 16 uker. Det viste seg at strukturert trening med en personlig trener var en god løsning, for resultatene lot ikke vente på seg!

Jeg gleder meg til hver eneste trening, få musikk på ørene, tunge vekter og fullt fokus på teknikk. Dette gir meg en skikkelig energiboost og jeg blir motivert til å prestere det beste jeg klarer!

Vibeke hadde et behov for å presse seg litt ekstra, gå ut av komfortsonen og prestere nye ting. Hun fortalte Roger at hun hadde lyst til å stille i en konkurranse, og Roger mente at det var en reel sjanse for at hun kunne gjøre det bra. Målet ble satt og 1. april deltok Vibeke Sterkeste 2017, en konkurranse i benkpress. – Med tre timer søvn natten før var nervene på høygir, og med et konkurranseinnstinkt som til tider var på randen til galskap var jeg så klar som jeg kunne bli, forteller Vibeke. – Jeg skalv i hele kroppen, så nervøs var jeg, fortsetter hun.

Vibeke hadde bestemt seg for å være fornøyd med gjennomføring «bare for å ha gjort det», og forventet ikke så mye mer ut av det enn det. Men det ble mer enn bare gjennomføring! Vibeke fikk en 1. plass, og to pokaler for tyngste løft og Wilks poeng (antall kg i forhold til kroppsvekt). Å mestre dette ga mersmak, og hun har satt seg et mål om å delta i en ny konkurranse når muligheten byr seg.

Dersom Vibeke skal gi et råd til de som vurderer å begynne å trene så er hun klar: «Kom deg i gang!!! Uansett om du vil trene med PT eller ikke. Trening er en ferskvare, og bør ikke utsettes. Helsegevinsten er enorm, så det er ingenting å vente på!»

Vibeke skryter uhemmet av Roger, og forteller at han har vært en uvurdelig og fantastisk motivator hele veien. – Han er alltid positiv og blid, og sitter på så utrolig mye kunnskap som han klarer å formidle på en forståelig måte. Dette har vært veldig nyttig for meg, forteller hun. – Takk for at du har holdt ut med meg og min stahet! Jeg hadde ikke klart dette uten deg, så tusen takk!


forfatter_monicaInnlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

– Media- og kommunikasjonsansvarlig for 3T-kjeden. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen, og er blant annet utdannet personlig trener og sertifisert yogainstruktør.

Kontakt: monicahb@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *