PT-Profil: Anniken Løkkeberg

Hils på personlig trener Anniken Løkkeberg! Hun er lidenskapelig opptatt av trening, kosthold og hvordan kroppen fungerer.

Alder: 25
Bosted: Melhus
Sivilstatus: Gift
Senter: 3T-Melhus
Instagram: Ptlokkeberg

Hvordan vil du beskrive deg selv?
– Energisk, dedikert og kunnskapsrik. Jeg er nysgjerrig og elsker å prøve nye ting.

Når og hvorfor ble du så opptatt av trening?
 Jeg har vært opptatt av trening siden jeg var liten. Treningsgleden kom gjennom idretten og fellesskapet i laget. Interesse for hvordan kroppen fungerer og reagerer på belastning og forskjellig type kosthold har alltid stått høyt hos meg.

Hvorfor begynte du som personlig trener?
 Av nysgjerrighet på om man virkelig kunne leve av hobbyen sin søkte jeg meg inn på personlig trener studiet. Siden da har jeg studert og utviklet meg videre innen nettopp trening og kosthold.

Hva er det beste du vet med jobben din?
 Det beste jeg vet med jobben min er å møte mennesker med forskjellige utfordringer, og det at jeg får lov til å hjelpe dem til et bedre og lettere liv.

Hva er dine beste treningstips?
 Ikke gap over for mye. Finn den treningsbelastningen som passer deg best der du er i livet akkurat nå.
– Ikke vær redd for å spørre om hjelp. Vi trenere er på senteret for dere, og vi ønsker å hjelpe deg.
– Lag deg gode rutiner som du vet du klarer å vedlikeholde. Når en rutine først har satt seg, er det vanskelig å bryte den. Vi er jo vanedyr tross alt.

Hva trener du på fritiden?
– Akkurat nå går det mye i gruppetimer. Det gir meg motivasjon til å komme på trening og å komme i form igjen etter fødselen. Ellers har jeg store mål om å bli like sterk, om ikke sterkere enn jeg var før jeg ble gravid. Jeg skal klare pullups igjen!

Hva er ditt største treningsøyeblikk?
– Da jeg trosset min store skrekk og lærte meg å stå på hender er noe jeg husker veldig godt, fordi da måtte jeg bryte noen barrierer både fysisk og mentalt.

– Som personlig trener er jeg glad i styrketrening og bruker ofte øvelser med egen kroppsvekt i tillegg til slynge og kettlebells. Er veldig opptatt av å holde meg oppdatert på det nyeste i bransjen og er stadig under utdanning for å utvikle meg videre. Jeg har troen på at med en nøye konstruert trenings- og kostholdsplan, kan man nå nye høyder og virkelig få de resultatene man ønsker. Dette kan jeg hjelpe deg med, samt være din største motivator på vegen!

Ønsker du å trene med personlig trener Anniken Løkkeberg kan du ta kontakt med henne på anniken.lokkeberg@3t.no.


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *