9 grunner til å velge PT!

Kjenner du deg igjen i noen av disse utsagnene? Da vil du sannsynligvis ha stort utbytte av å prøve personlig trener!

1: Jeg har nettopp kjøpt meg medlemskap på 3T, men jeg sliter med å komme i gang med treningen!
Dessverre er dette en kjent utfordring for ganske mange! Om du er en av de som ikke har kommet i gang enda, så kan vi nesten garantere at en personlig trener (PT) vil få deg over kneika. I første omgang handler det om å finne trygghet og stole på at dette klarer også jeg!

2: Jeg syns det er vanskelig å strukturere treningsuken min!
Det står kanskje ikke på motivasjonen, men når kroppen ikke er helt klar for de tunge knebøyene, eller de lange løpeturene så resulterer det vanligvis i muskler som verker, og en kropp som protesterer. Går du ut i sydensola uten solkrem blir du solbrent, og må holde deg unna sola i mange dager. Slik er det med trening også, og det kjennes som om man starter litt på nytt hver gang. En PT vil strukturere øktene dine slik at du får restituert nok, samtidig som du får en fin og gjennomførbar start!

3: Jeg har kjørt meg fast i samme treningsmønster, og kjenner at motivasjonen uteblir!
Motivasjon er en dynamisk greie. Den endrer seg med alder, utgangspunkt og forutsetninger. Om du ikke er bevisst på hva du trener og hvorfor du gjør det du gjør, så er det fort gjort å «miste» motivasjonen… Vel- den gode nyheten er at du har ikke mistet motivasjonen, du har bare glemt å følge opp med det grunnleggende fundamentet du en gang hadde et forhold til!  Hvorfor trener du, og Hva ønsker du å oppnå, og Hvordan skal du klare det?

4: Jeg har ikke tid til å trene!
Om dette er din unnskyldning for å ikke trene, så kan det være en ide å ta en prat med en PT. Alt handler om prioriteringer, og du HAR tid til det du har LYST til (!) Så spør deg selv om du har LYST, for har du det vil en PT kunne gjøre en forskjell med 2 effektive økter i uka. Og de trenger ikke være lenger enn 30 minutter!

5: Jeg føler meg trøtt og uopplagt!
Går du på reservetanken? Drikker du mengder med kaffe/energidrikk og tilbringer uendelig mange timer foran en skjerm? Legger du deg sent og det siste du gjør er å lese mail eller oppdatere deg på Instagram? Har du en livsstil som er ute og kjører? Det er ikke enkelt å endre «dårlige vaner» alene. Ta kontakt med en PT, og vi er ganske sikker på at du vil få god hjelp til å snu en negativ trend!

6: Jeg trenger å ha noen som venter på meg for at jeg i det hele tatt skal komme meg på trening!
Klokken er fire, og du er akkurat ferdig på jobb/skole. Da du sto opp i dag hadde du en tanke om å stikke på trening rett etter jobb. Treningsbagen er pakket, men nå kjennes det veldig fristende ut med middag i sofaen og Netflix…Hadde du hatt en avtale med PTen din, hadde du faktisk ikke hatt noe valg! Du hadde kommet deg på trening, du hadde gjennomført, og du hadde følt deg som en million dollar når du en time senere kunne kose deg med sofa og Netflix.

7: Jeg elsker å trene, og har lyst å lære nye øvelser og metoder.
Er du typen som stadig ønsker å prøve ut nye ting, og kjenner at motivasjonen stiger av nye utfordringer? Hva er da bedre enn å få en faglært PT som kan lære deg noe helt nytt? Kanskje du alltid har villet kunne stå på hender? Eller gjøre din første kroppsheving, men du vet ikke helt hvordan du skal bryte øvelsene ned, og trene smart for å nå målene dine? En PT vil hjelpe deg å sortere ut hva som skal til for at kroppen din skal koble på de rette faktorene, og få deg nærmere det som før kjentes helt umulig å gjøre 

8: Jeg skal løpe konkurranse i sommer, og trenger hjelp til å spisse formen
Hvordan planlegger man opptrening til en konkurranse? Hvordan skal men periodisere treningen og hvordan kan man optimalisere kosthold og trening sammen? Dette er vanskelig, og krever forståelse for hvordan kroppen responderer på ulik belastning, mat og søvn. En PT vil sitte på den erfaringen du ikke har, og sammen med deg lager dere en plan slik at du er best mulig rustet når det faktisk gjelder.

9: Jeg trenger noen som «heier» på meg!
Noen ganger kan det være ensomt å dra på trening alene. Det er ingen som venter på deg, og ingen som sier til deg at «fy flate»!! «nå var du god»!! Det er heller ikke enkelt å «se» sin egen framgang om man ikke er en racer på å kartlegge treningen sin fra gang til gang. I tillegg til å fortelle deg hva og hvordan du skal trene, vil en PT alltid backe deg opp, snakke deg fram og få deg til å se dine gode sider! En PT vil høre på deg om du har en dårlig dag, eller om den nye bilen du har lyst å kjøpe. En PT er mer enn bare en trener! En PT er din «wingman» når det kommer til å føle seg bra, og føle seg sett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *