Bli med oss på treningsferie i Alicante

I oktober vender vi nesa sydover for en herlig treningsferie i La Nucia, Spania. I vakre omgivelser utenfor solfylte Alicante er alt lagt til rette for at du skal ha en uforglemmelig ferie med både trening og pleie for kropp og sinn.

Turens treningsprogram er utviklet av 3Ts egne instruktører Tommy Moen Tharaldsen, Sebastien Müller og Lisa Laumann. Tommy, Sebastien og Lisa blir selv med nedover for å trene med deg. De har lagt opp en variert treningsplan for hele uken, bestående av 2-3 organiserte øker hver dag. Her kan du velge blant flere forskjellige aktiviteter som yoga, løping, styrketrening, svømming og mye mer. I tillegg vil det bli arrangert utflukter til sportssenter i La Nucia og Cross-Fit Albir, sammen med en fjelltur. Noe for enhver smak med andre ord.


Bilder fra turen i 2017

Deltaker Lise om fjorårets tur:
“Jeg sitter og fordøyer sist ukes tur, og prøver å finne et ord som dekker det hele, men det går ikke. Jeg kan begynne med eminent planlegging og tilrettelegging fra Line hos Berg-Hansen. Hun hadde alt på stell, og vi trengte kun å tenke på oss selv, og knapt det. Så var det 3T sine ambassadører, Lisa, Tommy og Sebastien. For en trio! De utfylte hverandre særdeles bra. De var proffe og hadde et høyt nivå på alle treningsøkter, til tross for at det var en gjeng i forskjellig fysisk form. At de imellom treningene ble en naturlig del av gruppa, som tok vare på, og så alle, var rett og slett imponerende. Jeg har vært på en del treningsleirer i mitt håndball-liv, men treningen vi fikk servert på denne turen var av høy kvalitet. Det kjennes for øvrig på kroppen.”


Under oppholdet vil vi bo på magiske Akinon Resort, en oase som ligger i vakre omgivelser i La Nucia. Her kan du nyte varmen i en rolig og avslappende atmosfære. Akinon Resort har både innendørs og utendørs basseng, treningsrom og egen bistro. De har også egen spa-avdeling med et stort utvalg av revitaliserende og avspennende behandlinger.


Tommy, Sebastien og Lisa garanterer masse latter og gode treningsopplevelser, og ønsker DEG velkommen på tur!

Klikk her for mer informasjon om turen.


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *