35 grunner til å trene på 3T

3T er så mye mer enn et treningssenter! På 3T står kvalitet og treningsglede i fokus! Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. I anledningen at det er 35 år siden det første 3T-senteret åpnet har vi samlet et knippe grunner hvorfor så mange har vist oss tilliten og lagt treningene sine på 3T.

1 – Tren på 17 senter
Alle med ordinært medlemskap kan trene på alle 3T-senter uten ekstra kostnad.

2 – Stort utvalg av gruppetimer
Over 900 timer gruppetrening i uka. Vi har det største og bredeste gruppetreningstilbudet i Midt-Norge.

3 – Gratis treningsveiledning
Våre trenere gir veiledning til alle som ønsker det. Vi anbefaler deg å få satt opp nytt treningsprogram med jevne mellomrom for best mulig progresjon i treningen.

4 – Gratis barnepass
I fine barnevennlige lokaler. Her foregår morsomme aktiviteter for de minste mens du trener.
Barnepass tilbys på 3T-Leangen, 3T-Melhus og 3T-Rosten.

5 – Frokost
Frokost serveres etter morgentimene på alle hverdager på utvalgte 3T-senter.

6 – Roede kurs
Roede-metoden er store og små verktøy som hjelper deg å holde fokus når du ønsker en langsiktig livsstilsendring, enten det handler om en sunnere og friskere kropp eller mer energi i hverdagen.

7 – Gratis Squash
3T har tilsammen 14 squashbaner! Du kan leie utstyr og kjøpe dagspass dersom du ikke er 3T-medlem. Squash finner du på 3T-Sluppen, 3T-Rosten, 3T-Leangen.

8 – Happenings og aktiviteter
Bli med på morsomme aktiviteter og konkurranser gjennom hele året!

9 – Stort seniortilbud
Stort og bredt seniortilbud med spinn, styrke, yoga, sirkel, trim, og vann.

10 – Lange åpningstider
3T har åpent 365 dager i året.

11 – Personlig Trener
En PT skreddersyr treningen etter dine målsetninger og ønsker.

12 – Høy kompetanse
Alle våre trenere har kompetanse fra NIH (Norges Idrettshøyskole) eller tilsvarende.

13 – Gode rabatter
Noen av våre samarbeidspartnere gir rabatt til alle 3T-medlemmer.

14 – Flott vanntilbud
Gratis bruk av svømmebasseng, boblebad, kuldekulp og steambadstu på 3T-Rosten. Gratis vanntimer på 3T-Pirbadet og 3T-Rosten.

15 – Tren i trygge omgivelser
Alle ansatte har regelmessige førstehjelpskurs og bemmannede senter står i høysetet.

16 – Egen gruppetrenings-convention
MasterMania arrangeres hvert år og tiltrekker seg instruktører i verdensklasse. Her kan du teste alternative gruppetimer og oppleve en fantastisk stemning.

17 – Tilbud til barn og ungdom
3T tilbyr en rekke timer hvor man kan trene sammen med barn i alle aldre, egne kurs for de minste og ikke minst egne ungdomsmedlemskap.

18 – Midt-Norges største yoga-tilbud
Yoga er en av de mest populære treningsformene på 3T, og det er ikke uten grunn. Å praktisere yoga gir en rekke helsefordeler både for kropp og sinn. 3T tilbyr over 160 yogatimer hver uke.

19 – Kombinér trening og behandling i 3T-Klinikken
Opplever du ubehag eller smerter i muskler og ledd? Her får du raskt behandling hos fysioterapeut, kiropraktor eller naprapat.  Med både trening og behandling på samme arena er alt tilrettelagt for at du skal komme raskere tilbake til en smertefri hverdag!

20 – Bedriftstrening
3T tilbyr behandling, aktive pauser og trening/aktivitet ut hos bedriftene. I tillegg tilbys også egne bedriftsmedlemskap med rabatterte månedspriser.

21 – Myk opp musklene i badstue
En rekke 3T-senter har egne badstuer du fritt kan benytte før eller etter trening.

22 – Gode tilbud på treningsklær og sportsutstyr i vår egen nettbutikk, 3Tshop.no
Her finner du alt fra sko, treningsklær, turklær til sekker og hodetelefoner du kan bruke på trening. 3T-medlemmer får regelmessig gode rabatter og tilbud.

23 – Sofagrupper og avslapningsområder ved respsjonen
De fleste 3T-senter har egne lounger hvor du kan slappe av etter trening og ta en matbit eller en kaffekopp og slå av en prat med andre medlemmer.

24 – Treningsgrupper for utendørsaktiviteter
Gjennom året tilbys flere typer utendørstrening i regi av våre instruktører. Det kan være alt fra løpegrupper, skogsturer, morgenyoga, skiturer og trugeturer.

25 – Rabattert inngang i Pirbadet og Trønderhallen
3T-medlemmer får billigere inngang til de store svømme- og badehallene i Trondheim og Levanger.

26 – Enkel logistikk
Alle 3T-senter ligger i umiddelbar nærhet til bussholdeplasser, og de fleste senter har egne parkeringsplasser.

27 – Unikt seniormiljø
Med egne tilpassede seniorgruppetimer og eget seniormedlemskap er det ikke rart seniorene trives på 3T. I tillegg til trim og trening er nok denne gjengen de som er sterkest på trivselsfaktoren også!

28 – Lad batteriene i våre solsenger
På 3T er det 100 % skyfritt hver dag hele året! Her kan du finpusse brunfargen, lade batteriene og fylle på med D-vitamin. Solsenger finner du på de fleste 3T-sentrene.

29 – 3T har nulltoleranse for doping
3T har i samråd med Antidoping Norge implementert antidopingprogram på alle våre treningssenter. Vi gjennomfører vi jevnlig dopingtester. Men selv om dopingtester er et effektivt og avskrekkende virkemiddel, vil alltid vårt forebyggende og holdningsskapende arbeid være grunnpilaren i et rent miljø.

30 – 3T-Akademiet
Har du lyst til å stå fremst og bli en del av 3Ts dyktige instruktørteam? Vi arrangerer regelmessig en rekke kurs for å utdanne nye gruppetreningsinstruktører.

31 – Tilgang til andre treningssenter når du er på reise
Er du på reise i inn- eller utland kan du trene på over 8000 treningssentre som er tilknyttet IHRSA-ordningen, for et lavt honorar.

32 – Fokus på renhold
Vi tar hygiene på alvor, med egen renholdsstab som flere ganger om dagen sørger fora t sentrene er rene og hyggelige og trene i.

33 – 3T på din telefon
Du holder deg lett oppdatert og kan reservere plass på timer, booke PT og mye mer gjennom 3Ts egen app, i tillegg til å få treningspåfyll, nyttig informasjon og delta i gode diskusjoner i alle relevante sosiale media.

34 – Bli inspirert på egne workshops og kurs
Du får stadig tilbud om å delta på faglige workshops for å finpusse teknikk, eller prøve helt nye treningsformer. Dette er som regel alltid gratis for 3T-medlemmer.

35 – 45.000 3T-medlemmer kan ikke ta feil!
3T har vært regionens første og største treningssenterkjede siden vi åpnet for 35 år siden. i 2020 er hver femte Trondhjemmer medlem på 3T. Vi vil takke alle som har vist oss tilliten og latt oss få være med på trøndernes reise mot økt folkehelse. Vi gleder oss til de neste 35 åra!

SISTE FRIST, kampanjetilbudet er tilgjengelig til 3. februar. Les mer og bli medlem på www.3t.no/innmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *