Dette skjer på 3T i juni

Det er ingen tvil om at det skjer mye gøy på 3T fremover! Her kommer en oversikt over alle aktiviteter og workshops i juni.

2. juni – Red Bull 400


Å løpe 400m høres kanskje ikke så brutalt ut, men hva med å løpe 400m med en stigning på 140m – så fort du kan? På Red Bull 400 løper man nemlig opp en hoppbakke – et løp som garanterer en syrefest for beinmuskulaturen, og setter både psyken og kondisjonen på prøve. Granåsen i Trondheim sørger for at melkesyren pipler hos deltagerne 2. juni 2018.
Siste frist for påmelding er fredag 1. juni kl. 19:00.

 

4. juni – Crosstraining workshop 3T-Steinkjer
Hvis du er nysgjerrig på crosstraining, eller bare vil lære mer og ta treningen et steg videre, så er dette kurset noe for deg. Personlig trener Olav gir deg to timer med praktisk innføring i crosstraining ispedd teori. Du vil lære de grunnleggende bevegelsene i crosstraining, og få en god innføring i viktige begrep. Her vil det bli både svette og mestringsfølelse! Meld deg på via 3t.no/timeplan.

 

5. juni Bootcamp før Jentebølgen
Rakk du ikke å melde deg på årets Jentebølge? Frykt ikke, for du kan fortsatt delta på utendørstrening med 3T før løpet starter. Utendørstreningen krever ingen påmelding, og er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer.

  • 16:15 – 17.15: Bootcamp med 3T
  • 18:45 – Oppvarming med 3T

8. juni – Yoga instruktørkurs 3T-Rosten
Er du er en av 3Ts nye yogainstruktører? Fra 8. til 10. juni holder 3T-Akademiet instruktørkurs i yoga. Høres dette interessant ut? Les mer og meld deg på her.

 

9. juni – Gruppetreningsmaraton 3T-Ranheim

Denne dagen blir det satt opp fire ulike gruppetimer på 3T-Ranheim:

  • 10:00 – IntervallSpinn 30 med Tonje Vatslag
  • 10:35 – CoreStep 30 med Ingrid Østhus
  • 11:10 – Kettlebells 30 med Tonje Vatslag
  • 11:45 – MRL 30 med Ingrid Østhus

Tar du utfordringen? Hvis du deltar på alle timene blir du med i trekningen av en 3T-bag fylt med sprekt innhold!

 

16. juni – Bodyweight bootcamp Ranheim Stadion
Bli med på en 60 minutters svettefest med egenvektstrening på Ranheim Stadion. Ta med deg drikkeflaska og gjør deg klar til å gi og få masse herlig treningsenergi! Send gjerne en mail til ranheim@3t.no om du vil være med!

 

 

Husk at du alltid kan sjekke 3t.no/kalender for å se oversikten over alle aktiviteter og workshops.Innlegget er skrevet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *