Ikke la smerter sette en stopper for en aktiv hverdag

Mange av oss har gode unnskyldninger for hvorfor man ikke kan begynne å trene. For noen bunner disse unnskyldningen ut i den såkalte «tidsklemma», mangel på lyst eller motivasjon. Hos noen er både tiden og motivasjonen tilstede, men smerter setter en stopper for å komme i gang med treningen. I noen tilfeller kan smertene faktisk oppleves å bli verre ved trening og man unngår derfor treningen for ikke å gjøre vondt verre. I andre tilfeller er frykten for at smertene skal øke så stor at man ikke engang orker tanken på å begynne å trene. 

Opplever du ubehag eller smerter i muskler og ledd? Da kan 3T-Klinikken være løsningen for en smertefri hverdag for deg! Her får du raskt behandling hos fysioterapeut, kiropraktor og naprapat. 

Dersom man ikke kommer i gang med aktive tiltak for å bli kvitt plagene kan man oppleve at både dagene og månedene går, og forbedring uteblir. Mange mister troen på at nettopp deres plage kan lindres. Spesielt kan man se en tendens til at godt voksne og eldre er av denne oppfatningen. «Man må regne med noe slitasje med årene» eller «Denne kroppen er vel for gammel til å repareres» er utsagn som ofte ytres av denne aldersgruppen.

På 3T-Klinikken får du behandling og opptrening på samme sted.

Heldigvis er dette en feiloppfatning – uansett alder er det aldri for sent å oppsøke hjelp for å lindre sine plager. Mange av våre godt voksne og eldre pasienter blir positivt overrasket når de kommer i gang med behandling og oppdager at plagene faktisk slipper taket. I tillegg til å kunne gå en aktiv hverdag i møte, tilegner man seg erfaring og kunnskap som trengs for å unngå nye plager i fremtiden. Ofte sitter man igjen med spørsmålet om hvorfor man ikke har kommet til behandling tidligere. 

Nå er det 25 % rabatt på 3 behandlinger med fysioterapaut og naprapat hos 3T-Klinikken! Tilbudet gjelder t.o.m. 29. februar. Les mer på 3t.no.

Book timer kjapt og enkelt på 3t.no eller i 3T-appen.

Dersom du oppsøker 3T-Klinikken vil du ved første besøk få en grundig utredning for å prøve å finne riktig diagnose og årsak til dine plager. Når behandleren din har kommet frem til riktig diagnose vil det bli foreslått et passende behandlingsforløp for deg. Dette kan innebære flere tiltak som inkluderer riktig mengde hvile, manuell behandling, spesifikke treningsøvelser og gode råd og tips i forhold til den aktuelle plagen. På 3T-Klinikken har alle behandlerne spesielt god kompetanse innenfor trening. Denne kompetansen brukes til å veilede pasienter til riktig aktivitet både under og etter endt behandlingsforløp. I noen tilfeller kan det mest riktige være å starte med lette styrkeøvelser i tillegg til manuell behandling for å gradvis bygge opp strukturene som er rammet av smerter. I andre tilfeller kan det riktige tiltaket være å starte med sykling for senere å kunne løpe. Det finnes flere veier til målet, men det viktigst er at man oppsøker hjelp slik at man kan begynne i riktig ende. 

Alle terapeuter jobber ut i fra forskningsbasert kunnskap og det som er bevist mest effektivt.

Det er bevist at tidlig utredning og igangsettelse av tiltak er viktig for å korte ned de fleste skadeforløp. Samtidig er det heldigvis heller aldri for sent å oppsøke hjelp mot plager som har pågått over lengre tid. Mest sannsynlig vil plagene dine likevel kunne reduseres dersom du oppsøker fagpersoner med den riktige kompetansen. 

3T-Klinikken er en tverrfaglig klinikk som behandler både akutte og langvarige smerter. Her får du en grundig undersøkelse og behandlingsforløp skreddersydd dine behov. Med både trening og behandling på samme arena er alt tilrettelagt for at du skal komme raskere tilbake til en smertefri hverdag!

Hos 3T-Klinikken trenger man ingen henvisning fra lege for å komme til behandling og klinikken behandler pasienter i alle aldre. Det er mulig å benytte de fleste behandlings-/helseforsikringer. Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter og naprapat med lang er faring som gjerne hjelper deg tilbake til en aktiv hverdag. Og best av alt, det er ingen ventelister på 3T-Klinikken. Les mer og ta kontakt via 3t.no.

Tilbudet gjelder kjøp av 3 behandlinger hos fysioterapeut/naprapat i perioden 10. – 29.02.2020.
Kun én pakke med 3 behandlinger pr. pers. Ta kontakt med resepsjonen, eller kjøp på 3t.no.

3T-Klinikken finner du på 3T-Rosten, 3T-Midtby’n og 3T-Solsiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *