5 gode øvelser med treningsstrikk fra Booty Builder

Det er ikke alltid like enkelt å gjennomføre gode treningsøkter når man er på hyttetur, bor på hotell eller er på et sted uten et treningssenter. Dersom du har Booty Builder strikkene derimot, har du et hav av muligheter til gode økter – helt uten treningssenteret. Strikkene er i tillegg lette å ta med seg på tur og tar lite plass i sekken/kofferten. Vi har satt sammen en økt med 5 gode øvelser for hele kroppen.

Øvelse 1
Slik gjør du: Stå i planke med et miniband rundt håndleddene. Beveg deretter høyre arm sidelengs fram og tilbake for motstand. 15 repetisjoner på hver arm.

Øvelse 2

Det er ikke tilfeldig at disse strikkene har navnet Booty Builder Bands. De passer nemlig ypperlig til rumpetrening, og i denne økta skal du kjøre hipthrust!

Slik gjør du: Ta et miniband rundt lårene, legg deg ned på gulvet, opp med rumpa og gjenta. Det er viktig at du strammer rumpa godt på toppen. 30 repetisjoner.

Øvelse 3
Enda en øvelse som er super for rumpe/lår!

Slik gjør du: Stå på alle fire på gulvet og ta et miniband rundt ankelen på den ene foten, og bak kneet på den andre foten. Deretter strekker du foten høyt opp mot taket gjentatte ganger. Også her er det viktig at du strammer rumpa på toppen. 15 repetisjoner på hver fot.

Øvelse 4

Da var det tid for å jobbe litt med armene.

Slik gjør du: Ta et miniband under foten og ta tak i strikket med armen og kjør en biceps curl. 15 repetisjoner på hver arm.

Les mer: Høytid og ferie – er det grunn til panikk?

Øvelse 5

Slik gjør du: Ta et miniband i hendene og hold det bak ryggen med en arm på høyde med skulderbladet og en arm på høyde med hodet. Dra derfra den øverste armen opp høyt mot taket og gjenta samme øvelse med motsatt arm etterpå. 15 repetisjoner på hver arm.

Gjennomfør settet 3 ganger for en ekstra god økt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *