YES YOU CAN!

Å være motivert til å trene er noe du må skape selv. Motivasjon dukker ikke plutselig opp en dag og gir deg en heftig kickstart. Du må selv finne tiden og viljen til å trene, og det er opp til deg selv å gjennomføre endringene som trengs for å nå målet ditt. Ikke vær redd for å stille krav til deg selv!

MarteLise_closeup

MarteLise_closeup2

Finn grunner til å trene, i stedet for unnskyldninger for ikke å trene. Ikke vær din egen hindring!

Klart du kan!
Bestem deg for at du skal klare å nå ditt mål. Ha tro på at du får det til. Tankene våre styrer våre handlinger, så det handler mye om måten du tenker på. “You do not suffer from your beliefs. You suffer from your disbeliefs”, er det noe som heter. Ikke tro at du ikke kan noe. For du kan! Den mest effektive måten å oppleve suksess på, er å fokusere på det som fungerer i livet ditt, ikke det som du ikke fikk til. Vær din egen inspirasjon, og velg å tenke JA, jeg kan!

Motivasjon


Klart du har tid!
De generelle nasjonale anbefalingene om fysisk aktivitet for voksne er at alle bør utføre øvelser som øker muskelstyrken minst to ganger i uken, og i tillegg bør man være i moderat fysisk aktivitet i minst 150 minutter i løpet av en uke. Dersom man øker intensiteten trenger man knappe 75 minutter kondisjon og to korte styrkeøkter per uke for at det skal ha en helsemessig gevinst. Du trenger altså ikke bruke masse tid på et langt treningsprogram med flere ulike og krevende øvelser. Eksempelvis holder det med korte, effektive treningsøkter rett etter jobb eller skole.

Morten_kettlebell2

To timer og et kvarter per uke er alt man trenger for å oppnå helsemessig gevinst dersom intensiteten er høy nok.

Investér i deg selv
Det er det vi gjør hver dag som er vår investering i fremtiden. Hver gang du løper på mølla, hver gang du løfter vekter og hver gang du sitter på spinnsykkelen. Tenk at hver eneste dag er en potensiell investering, så vær aktiv og jobb for å nå dine mål! Legg press på deg selv til å gjennomføre. Fysisk aktivitet er tross alt en av de beste investeringene du kan gjøre for fremtiden din!

Sebastien_Aina_Yoga

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *