Få resultater med Personlig Trener

Bruk en fagperson når du vil ha jobben gjort riktig! En Personlig Trener vil gi deg resultatene du ønsker.

PT_3T

Du klipper deg hos frisøren og lar elektrikeren koble strøm – dette er en selvfølge! Vi har ingen problemer med å investere i en fagperson for å få ønsket resultat. Men med trening er det ikke samme holdninger. Mange tror at man kan oppnå resultater ved å trene litt mer og spise litt sunnere. Man googler, henter inspirasjon fra Instagram og leser en blogg eller to, og vips så er man klar for å trene! Det er ingen tvil om at all aktivitet er bedre enn ingen aktivitet, men dersom du ønsker resultater krevets det mer kunnskap!

Faktum er at trening er en vitenskap!

3t_PTmedkunde_5994

I mars er det PT-kampanje på alle 3T-senter! Kjøp 3 PT-klipp for kun 699 kr!

Det kreves mye kunnskap om kroppens anatomi og fysiologi, hvordan man skal belaste kroppen for å få ønsket resultat, hvilken mengde trening som skal til og med hvilken intensitet og hvordan man planlegger korrekt for å oppnå ønsket resultat. Tilstrekkelig kunnskap krever flere års utdanning i tillegg til at man stadig oppdaterer seg på forskning knyttet til trening. Med en Personlig Trener på 3T vet du at du er garantert en PT som innehar all denne kunnskapen. Alle våre PT’er har flere års utdanning i tillegg til sertifiserte Personlig Trener-kurs, og du kan være trygg på at du får en rådgiver som hjelper deg slik at du får de resultatene du vil ha, med treningsprinsipper forankret i faglige kunnskaper.

3t_PTmedkunde_5835

 Invester i kroppen din med en Personlig Trener!


Hvem passer PT for?
Alle kan investere i en PT, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke. Trenger du  hjelp til å komme i gang med et godt treningsopplegg vil en PT hjelpe deg med det, og er du godt treng og har god erfaring og kunnskap med trening kan en PT gi deg faglig påfyll og alternative innfallsvinkler, kontinuitet i treningen og finpuss av teknikk. Og uansett vil man få en treningspartner som motiverer, støtter og pusher deg til å yte ditt maksimale!

3t_PTmedkunde_5930

Hvordan foregår en PT-time?
Helt i starten av en periode med PT vil man ha en samtale hvor du og din trener gjennomgår målsetning, tidligere treningserfaring, hvor ofte du kan trene, hva du liker å trene og om du eventuelt har noen begrensninger.

Basert på denne samtalen legger dere opp et treningsopplegg som tilpasset deg og dine målsetninger. Treningsprogrammet ditt skal være både effektivt og motiverende. Med en PT har du en treningspartner som er 100 % fokusert på deg og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Uansett ønsker vi at du skal bli fornøyd og vil dermed sørge for at ting gjennomføres og løses optimalt enten det gjelder trening eller kosthold.

3t_PTmedkunde_5894

En periode med Personlig Trener er ideelt for deg som ønsker:

  • Motivasjon for å trene
  • En sunnere kropp
  • Varig vektreduksjon
  • Mer overskudd i hverdagen
  • Å lære mer om hvordan en skal trene og hvordan kroppen fungerer
  • Bedre resultat av treningen
  • Raskere fremgang
  • Finpuss av teknikk

3t_PTmedkunde_6082


 – Med en Personlig Trener vil du komme deg til målet ditt! –

¨Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *