Biggest Loser: Per Arnes utrolige forandring!

I går var det tid for finale i «The Biggest Loser Norge», og vår favoritt Per Arne Ramberg leverte fantastiske tall da han gikk på vekta!

per_arne_rambergFoto: Espen Solli


Da eventyret startet veide den 22 år gamle Stjørdalsgutten hele 155,6 kg, et tall som reflekterte en veldig usunn livsstil med null trening og store mengder mat. Per Arne fikk bare noen få uker sammen med gjengen på TBL før han ble sendt hjem, og han måtte da gjennomføre treningen på egen hånd. For målet var klart –  han ville gå ned 65 kg til finaledagen, da den siste innveiingen skulle ta sted!

Fantastiske resultater
Per Arne imponerte stort på finaledagen. Etter 6 mnd og 1 uke med knallhard trening og et strengt kostholdsregime var resultatet der: Han hadde gått ned hele 68,8 kg! Vekten viste 86,8 kg, et tall virket fjernt da TBL hadde sesongpremiere på TVNorge i vår.

per_arne_rambergFoto: Sebastian Ludvigsen / TV Norge


per_arne_ramberg

Foto: Espen Solli


per_arne_ramberg Foto: Espen Solli


Trente med personlig trener
For Per Arne har det vært helt avgjørende å trene med personlig trener. I flere måneder har han trent med personlig trener Martin Balsvik Ramberg på 3T-Solsiden. Martin har skreddersydd et treningsprogram som virkelig har gitt resultater, og hjulpet han gjennom prosessen for å nå sitt hårete mål. » Martin har trent meg slik at jeg har holdt meg skadefri, og motivert og pushet meg til å nå det lille ekstra. Det har vært helt avgjørende for meg å trene med en PT for å få til det jeg har klart i dag. Jeg slet litt med en vond skulder i perioder. Da var det utrolig bra å trene med en som har kompetanse til å finne andre øvelser som ikke belaster skaden enda mer!». Per Arne mener det er fint å veksle mellom egentreninger og trening sammen med personlig trener. «Det er viktig å kunne stå på egne bein, men også benytte seg av kompetansen  PT har når man skal lage nytt program eller trenger å oppnå mål og få resultater.»

Vil du trene med personlig trener Martin? Send mail til martin.balsvik.ramberg@3t.no

PT_BiggestLoser


– Hva synes du om resultatet til Per Arne? –

Blogglistenhits

One Comment on “Biggest Loser: Per Arnes utrolige forandring!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *