Trude Størmer Vinje – 20 år med treningsglede på 3T!

trude_spagaten_m_sekkVi er ekstremt stolte av våre dyktige og lojale ansatte! I dag er det hele 20 år siden Trude S. Vinje kom lettere nervøs og anspent til sin første dag på jobb på 3T-Midtby’n! Som nyutdannet og nyinnflyttet til Trondheim var det rett på sak med timer som Step’n Sculpt, Lett Svett og Rambo (!)

1Nervøsiteten gikk raskt over og Trude har vært en pilar i gruppetreningsmiljøet i Trondheim siden. Hun er og har vært instruktør på de fleste 3T-sentrene i byen, og i de siste årene hatt rollen som fagansvarlig for gruppetrening for 3T-kjeden.

2I tillegg til koordinering og planlegging kjører hun fremdeles en rekke timer hver uke, alle like populære og godt besøkte! Trude holder seg alltid oppdatert på det som skjer på gruppetreningsfronten, og reiser ofte rundt på conventions og tester ut nye konsepter og trender. For så å gi de en egen stil så de passer inn i treningsprofilen til 3T. Trude har også et hjertebarn i 3Ts MasterMania, en av de ytterst få conventions som kjøres i Norge! Trude er en magnet som tiltrekker seg faglig ekspertise fra mange land, og det er vi veldig stolte av! Hennes faglige kunnskap har også ført til at hun i 2013 ble kåret til Norges beste spinningsinstruktør av NIH.

trude_spinninginstruktor_fra_adressaGratulerer med dagen, og på vegne av alle i 3T, retter vi en stor takk for fantastisk innsats i 20 år! Nå tar vi 20 til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *