Motivasjon med nye treningsklær!

Nyhter_Adidas

Nye treningsklær hjelper på motivasjonen, og nå bugner det av freshe nyheter i 3T-Shop. Dette antrekket er ikke bare utrolig komfortabelt å ha på, tightsen og sportstoppen gir også veldig god støtte. Og ikke minst, fargene er helt nydelige.

3tblogg_shop_adidas collage 1

Hele antrekket fås kjøpt i 3T-Shop. Tights her // Singlett her // Bag her // Sko her


Adidas Ultimate Team Tights passer godt både til innendørs trening og løpetrening ute. Climalite® Soft holder deg tørr og behagelig gjennom hele treningsøkten. Høyt liv og bred linning for optimal komfort og passform.

040815_3tsterkere_thale midtbyn_0055

Lett Reebok treningssko med lav profil og superfleksibel såle. Myk skumdemping i kombinasjon med dype fleksgroper i yttersålen gir en fantastisk bevegelsesfrihet under trening. Passer perfekt til studio, løp og saltrening

3tblogg_shop_adidas collage 2

Alt fås kjøpt i 3T-Shop: Singlett her // SportsBH her // Hettejakke her

Ta turen innom 3T-Shop for flere flotte høstnyheter. Der finner du også et tilbudstorg med både klær, sko og tilbehør til både damer og herrer!


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg Gruppekoordinator for 3T-kjeden og bloggansvarlig. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *