Hold deg varm i høstværet

høstbekledning-hh

Høstværet har satt seg og det blir stadig kaldere i lufta. Samtidig er naturen vakrere enn aldri før, og om ikke lenge vil den eksplodere i nydelige høstfarger før løvet faller av trærne. Høsten er en fin tid å være ute på, men da gjelder det også å holde seg tørr og varm. 3T-Shop har gode turklær fra forskjelige merker på salg, med opptil 50 % avslag i pris. Da er det verdt å ta en tur innom nettbutikken!

Den perfekte turjakken
Helly Hansen Loke Jacket passer ypperlig til det norske høstværet. Den er både vann- og vind-tett,og har en ventileringsklaff foran som hindrer at du blir for varm dersom sola skulle titte frem. Mansjetter, hette og midje er fullt regulerbare, slik at du kan justere passformen og komforten slik du ønsker og du kan nyte et aktivt friluftsliv hele året. Jakken er også superpraktisk å ha med seg på tur da den kan pakkes sammen i en bitteliten lomme. Og ikke minst – den kommer i kjempefine farger. Hvilken er din favoritt?

3tshop_instagram_loke-jakke

Helly Hansen Loke Jacket fås kjøp HER. 

Hold deg god og varm med ullundertøy
Ullundertøy er spesielt viktig i værforhold der du blir utsatt for kulde og fuktighet. Ull transporterer bort fukt og holder huden tørr slik at du ikke blir kald, samtidig som den isolerer slik at du holder på varmen. Det er et super plagg å ha innerst mot kroppen når du er ute, uansett hvilken type tur det skulle være. Ullundertøy er et must-have for alle som er ute i friluft!

3tshop_instagram_priskutt-alt-av-fleece

1: Helly Hansen Warm Freece // 2: Helly Hansen Warm Run // 3: Helly Hansen Warm Run  // 4:Helly Hansen Warm Ice Crew // 5: Helly Hansen Warm Freece // 6: Helly Hansen Warm Ice Crew


3T-Shop har turklær forskjellig bruk for både herre og dame. Sikre deg noen godbiter fra høstsalget du også, så er du straks turklar. Salget inkluderer turjakker, regnjakker, ullundertøy, jakker og gensere av fleeze, tilbehør som votter, skjerf, luer, pannebånd og mye mer. Gjør det klar for lange turer i det fine høstværet!

høstbekledning hh


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

– Media- og kommunikasjonsansvarlig for 3T-kjeden. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen og er utdannet personlig trener. Kontakt: monicahb@3t.no


Blogglisten

One Comment on “Hold deg varm i høstværet”

  1. Hei! Du må være 16 år for å jobbe som instruktør på 3T. for å bli instruktør må du først delta på 3T-Akademiet (instruktørkurs), og det kan du delta på det året du fyller 16.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *