Bli Ny med 3T: Resultater!

Etter 5 mnd med hard trening, nytt kosthold og tett oppfølging fra både personlig trener, fysioterapeut og ernæringsfysiolog fra 3T-Helse har Elin og Petter Johnsen kommet i mål. Sterkere, sunnere og smartere er de nå klare for å fortsette sin nye livsstil på egen hånd. Og resultatet – det ble knallbra!

3t_bli-ny_1391

Da jeg møtte Elin og Petter for første gang, var det et helt annet par enn det som sitter foran meg nå. Ikke bare har de endret seg utseendemessig, men selvtilliten er høyere og smilet sitter løsere! Petter har blitt sterkere, rakere i ryggen og en del centimeter smalere rundt magen. Elin stråler og har fått frem en nydelig timeglassfigur hun bærer med stolthet. For henne var det utenkelig å skulle jogge så mye som en km da vi startet med «Bli Ny med 3T» i mai, i september sprang begge to en mil hver under Trondheim Maraton!

9 bli ny video_petter elin før

Motivasjonen for å bli med på dette var et ønske om å gå ned i vekt. Målet ble satt til 10 kg på fem mnd. Og det klarte de med glans! Petter og Elin gikk ned henholdsvis 12 og 13 kg, et resultat som kommer av hardt arbeid over lengere tid. Her er det ingen raske løsninger som har blitt tatt –  hverken slanking eller pulverdietter, men hardt arbeid og god oppfølging. De har også blitt sterkere, og viste stor fremgang på både styrke og kondisjon. Elin som sliter med fibromyalgi har fått hjelp til å mestre å trene med smerter, noe som har ført til at hun har klart å pushe nye grenser.

11 bli ny video_elin resultat

10 bli ny video_1 petter resultat m tekst

Paret gjennomførte test på både styrke og kondisjon på slutten av perioden. De satte da flere personlige rekorder, som er imponerende fremgang fra første test (les mer om den her).

Elin:

 1. Cooper test: 2 km lengere (1,56 km på første test)
 2. Benkpress: 30 kg (22,5 kg første test)
 3. Pushups: 19 på knær (2 i smithmaskin nivå 7 første test)
 4. Planke: 1 min 26 sekunder (fail første test)

Petter:

 1. Cooper test: 2,63 km lengere (2,27 km på første test)
 2. Negative pullups: 40 sek (24 sek første test)
 3. Pushups: 26 stk (10 første test)
 4. Planke: 4 min og 2 sekunder (1 min og 33 sek)

3t_bli ny_1516

Dette har Elin og Petter fått gjennom «Bli Ny med 3T»

 • Faste treninger med personlige trenere
 • Oppfølging av fysioterapeut
 • Matplan, veiledning og oppfølging av ernæringsfysiolog
 • Samtale med coach
 • 1 års gratis medlemskap på 3T
 • Nye treningsklær fra 3T-Shop

3t_trenere_bli ny

Og ikke nok med det – Høyer Trondheim stilte med en makover med flotte antrekk fra Morris, der de fikk hjelp til å velge ut snitt og farger til sine nye flotte kroppsformer. Etterpå fikk de også sponset en helkveld på TAG Restaurant, med en herlig 7-retters meny satt sammen av deres kokker. En velfortjent aften satt sammen av våre gode samarbeidspartnere.

3t_bliny_makeover_0427

3t_bliny_makeover_0480

 

 

Et fantastisk godt resultat levert av Elin og Petter. Gratulerer! 🙂


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

– Media- og kommunikasjonsansvarlig for 3T-kjeden. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen og er utdannet personlig trener. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *