Du orker mer når du blir heiet på!

Alt er enklere når man er flere! Det samme gjelder trening. Har du en treningspartner har du en bedre forutsetning for å lykkes med treningen din.

ninadhunsi_verv en venn_IMG_1080_mod

Kjærestetrening
Kjærestetid må ikke være «Netflix og chill»! 🙂 Hvorfor ikke ta med kjæresten på trening neste gang? Ikke bare er kjærestetrening sunt for forholdet, men også for kroppen! Sett opp et felles mål med treningen. Sammen får dere begge mer energi, mer motivasjon og en sunnere livsstil.

3tshop_tonje inge 3tpt_5520

3T gir deg 250 kr for hver person du verver som medlem! 

Venninnetid på sitt beste
Trening er ikke bare alenetid, det kan også være venninnetid! Det er ingen tvil om at trening med en venninne både er gøy og motiverende. Sammen kan dere pushe hverandre til å yte det lille ekstra. Også er det jo veldig hyggelig å avslutte treningsøkten med litt jenteprat i garderoben eller i loungen!

3tinspira2015_inspira_3389

Trening er sosialt! Ta med en venninne på trening og kos dere sammen!

Du løfter tyngere med en spotter
Tren med en kompis, slik at dere sammen kan motivere hverandre! Du løfter tyngere i både benk og bøy med en som sikrer deg. Sett opp en avtale om å trene sammen, slik at dere har en felles forpliktelse – så vet du at det blir noe av treningen. Og sist men ikke minst – det er enda mer gøy å trene med en kompis!

spotter_shutterstock_131997110-farge

kristian og kristian IMG_7041

Har du noen du ønsker å verve? Les mer HER!


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

– Media- og kommunikasjonsansvarlig for 3T-kjeden. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen og er utdannet personlig trener. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *