Et humoristisk møte med vanngym!

Følgende tekst dumpet ned i postkassen til 3T-Rosten. Et 3T-medlem forteller humoristisk om sitt første møte med Vanngym og de utfordringer det førte med seg. Les og le!

– Det hele startet vel da jeg var på tur ut fra 3T-Rosten seint mandag kveld og jeg stakk innom resepsjonen for å si god natt. Da kommer det fra Anne Guri: «Kommer du på timen min kl 06:30 i morgen?» Hvorpå jeg, positiv som alltid, sa  – «Klart det», –  før jeg kom på at 06:30 er et tidspunkt jeg aldri har vært på 3T før.  Åpner de virkelig så tidlig? Og hva står på timeplanen kl. 06:30? Spinning og vanngym. Anne Guri har begge deler på sin plan, så spent drar jeg hjem og sjekker 3T-timeplanen for tirsdag. Det er vanngym, en idrett som vi i boblebadet bare har observert på avstand.

Vanngymnastikk-illustrasjon-copy

Det ble en urolig natt. Jeg våknet hver time og drømte at timene ble avlyst p.g.a. få påmeldte. 06:00 ringte mobilen. Jeg var stuptrøtt, men kom til at det var nok bare en drøm at timen var avlyst, så jeg satte meg i bilen i retning 3T. Noe overraskende sleit jeg med å finne parkering kl 06:15. Innenfor døra går jeg på Anne Guri, som sier «Kjem du?» Jeg stusser litt på toneleie hennes – var det positivt eller negativt? Jeg valgte tenke at det gledet henne at kom..

Beskjeden som jeg er, drar jeg lengst ut til venstre på dypet, for ikke å tiltrekke meg mer oppmerksomhet!

Turen gjennom garderoben gikk greit, selv med mange menn som var på tur til spinning. Idusjen var jeg plutselig helt alene, hvor er alle de andre mennene som skal på vanngym?  Badstuene var tomme og det fristet å fortsette der, men Anne Guri  hadde jo sett meg . Jeg sniker meg opp i bassenget, og der, i boblebadet sitter det er mann – yes! Jeg hopper i boblebadet, og tenker at da blir jeg ikke alene – i det han går opp og forsvinner ned i garderoben. Det sitter også en dame der som sier «Nå må du nok gå, timen starter snart» Tanken om at jeg skulle delta på timen, var tydeligvis ikke et løsningsforslag! Men det skulle jeg da. Anne Guri  kommer inn i svømmehallen, jeg forstår at tiden i boblebadet er over.

Damene dresser seg opp med flytebelter, og jeg prøvde på en naturlig og diskré måte å gå bort å hente meg en slik flyteting. Damen forsvart fort i vannet, mens jeg prøver å finne meg noe passende. Da er det plutselig bare Anne Guri og jeg på kanten. På andre forsøket finnet jeg et belte som er tilpasset min omkrets. Jeg fester det bak på ryggen og er klar til å komme ned i vannet da Anne Guri sier: «Feil vei..» Hmmm. Opp med beltet, og fester det på magen. Timen skulle ha startet nå. Jeg er fortsatt på land. Nytt forsøk på å nå vannet. Da sier Anne Guri: «Oppned – beltet er oppned.» Er det opp og ned på slike? Ja, det er det på den modellen jeg har valgt. Av med beltet, snu og fest det på ryggen. Jeg slipper gjennom og når vannet. Beskjeden som jeg er, drar jeg lengst ut til venstre på dypet, for ikke å tiltrekke meg mer oppmerksomhet!

3t__3trosten_vann45_6386_w

Jeg er i vannet da Anne Guri ønsker litt forsinket velkommen og spør om det er noen nye. Er vel vanskelig å benekte at jeg er rimelig ny. Jeg rekker opp hånden, slik at Anne Guri  får fortsette med «i dag er jeg så heldig å fått lurt med en mann, håper dere tar godt imot ham!» 18 damer smiler, mens jeg prøver å vise et kroppspråk som lyser av tilfredshet, både over all oppmerksomheten og aktiviteten som ligger foran meg.

Timen starter og Anne Guri viser øvelser på land mens jeg flyter litt rundt omkring, slik en sjøsatt kork ofte gjør, før jeg forstår at her skal det foregå på tvers av bassenget. Første gang jeg så på klokka, sto den på 06:42 – eller rettere sagt klokka gikk, det virket bare som den sto.12 minutter gjennomført, 33 igjen.

 

Hvem tenker på å ta med seg vann i bassenget? Tar ikke med sand til Sahara heller!

Så er det drikkepause, og jeg oppdager at det står 18 flasker på kanten. Hvem tenker på å ta med seg vann i bassenget? Tar ikke med sand til Sahara heller, men jeg skal innrømme at etter 30 minutter var jeg svett. Etter 45 minutter var jeg sliten, så jeg takket Anne Guri for en flott time. Jeg fikk av meg magebeltet før jeg gikk i dusjen – og rakk frokost på 3T før jobb. Frokosten var forresten veldig hyggelig – så i morgen tar jeg bare den 😉


Du finner Vanntimer på 3T-Rosten, 3T-Pirbadet og 3T-Levanger. Se oversikt over vann-timer på 3T her.

Tekst: Arne Pukstad. Illustrasjon: Robert Menne. Artikkel ble først publisert i 3T-Trening.

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *