En treningspartner er gull verdt!

Ilsvika

Det er lett å droppe treningen når det sure og kalde høstværet pisker mot vinduene, sofaen foran TVen er myk og god og dørstokken stadig vokser seg høyere utover ettermiddagen. Vi har en tendens til å velge det som er enkelt og komfortabelt over det som er tungt og utfordrende. Og det er vel egentlig forståelig. Men så er det jo slik da, at det er motstand som gjør oss sterkere. Og det er nettopp det trening er – motstand. Vi løper fortere for at hjertet skal slå raskere og pumpe ut mer blod, vi utfordrer hjertets kapasitet slik at det blir sterkere på sikt. Vi legger på vekter og tyner musklene slik at de må fyre og jobbe hardere for at vi skal skyve, trekke og løfte vektene. Vi legger på motstand for å bryte ned slik at vi til slutt blir sterkere!

1 time trening er bare 4 % av døgnet!

Når du sitter i sofaen og vurderer å dra på trening, samtidig som du så inderlig godt merker at du egentlig er ganske sliten – det er da du skal velge den tunge veien. Det er det som gjør det sterkere, ikke bare i kroppen – men også i viljen og målbevissthet! Sofaen er der fortsatt når du kommer hjem, og den er bare enda mykere når du kan synke ned i den etter en god treningsøkt! Og ikke minst – med god samvittighet. For de eneste treningsøktene du angrer på er de det aldri ble noe av.

3tilsvika_workoutIMG_2708

Test ut crosstraining på 3T-Ilsvika du også! 

Avtal en treningsdate
De avtalene det er lettest å droppe er de vi har med oss selv. Det hjelper å skrive de ned og sette det svart på hvitt, men det er enda mer effektivt ha en treningspartner å forholde seg til. Du kan ikke velge den letteste veien, det er noen som venter på deg og skal trene sammen med deg! Det å avtale en treningsdate gir faktisk resultater – du kommer deg på trening og du gjør en god innsats fordi du har en som pusher og motiverer deg! Det er utrolig hvor mye det hjelper å ha en som hjelper deg gjennom det som er tungt, og ikke minst som du kan hjelpe når han eller hun har det tungt. Det er mye motivasjon i det å motivere andre!

Tungt blir lettere
Frustrasjon, glede, latter, motstand, mestringsfølelse, et klapp på skuldra og en lykkelig high five er det å ha en treningspartner. Det er forberedelser og planlegging i forkant og vurdering og justering i etterkant. Man pusher, motiverer og spotter. Treningen blir så mye mer enn et eget prosjekt, men et samarbeid for å nå målene som er satt!

3tilsvika_workoutIMG_2759

Frem til 2. oktober har vi en «Verv en venn»-kampanje på alle våre 3T-senter, der du får 250 kr av 3T dersom du verver en venn, kollega, et familiemedlem eller kanskje en ny treningspartner! Og det er 250 kr per person du verver, og du kan verve så mange du vil. Og det er ikke bare den som verver som får noe, våre nye medlemmer får nemlig to klipp med personlig trener! Og alle nye medlemmer får selvfølgelig fri innmelding og 3T-sekk i tillegg. Det lønner seg å bli 3T-medlem nå! Les mer om vårt kampanjetilbu her.

3tilsvika_workoutIMG_2761– Har du en treningspartner? –


forfatter_monica Innlegget er skrevet av Monica Halvorsen Berg

– Media- og kommunikasjonsansvarlig for 3T-kjeden. Monica har lang og bred erfaring innen treningsbransjen og er utdannet personlig trener. Kontakt: monicahb@3t.no

 


Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *