Hvorfor skal man trene med PT?

Det å få den sunne kroppen som fungerer slik du ønsker kan være krevende. Det er mange feller du kan gå i som gjør at motivasjonen forsvinner og det langsiktige målet blir akkurat det – et langsiktig mål som du stadig skyver foran deg.

Før du tar tak i jobben mot en sunnere hverdag er du nødt til å finne ut hva du egentlig ønsker å oppnå. Sett deg Spesifikke, Målbare, Akseptable, Realistiske og Tidsbestemte (SMARTe) mål. En dato må settes! Hvis ikke er det lett å starte over helgen. Eller neste helg. Eller…

160403_3tpt-pro_rosten_mars16_5497

Sett mål
Når målene er satt, er tiden inne for å finne ut hvordan du skal nå målene. Det er lett å gå seg vill i treningsjungelen mens du fortvilt prøver å høre på alle treningsrådene som blir publisert i media, på internett og blant mer
eller mindre kunnskapsrike venner og bekjente. Eller at all innsats du legger ned i treningen ikke gir de resultatene du håper på. Fortvil ikke, dette er det fullt mulig å gjøre noe med.

En PT er det sparket i rumpa du trenger for å nå dit du vil med treningen din!

Kvalitet fremfor kvantitet
Det er ikke alltid det kommer an på innsatsen. Alle veier fører ikke til Rom. Kvalitet er og blir viktigere enn kvantitet. En PT vil plassere deg midt i all sin kunnskap, rydde opp i alle mytene, og lede deg gjennom de formene for trening som er hensiktsmessige for DINE mål og ut i fra DINE forutsetninger. En PT vil følge deg opp, justere stien du går på slik at den alltid fører strakeste vei mot målet. En PT vil hjelpe deg i gang om du mangler motivasjon, gi deg konkrete oppgaver og hjelpe deg å sette opp både store og små mål for å få trening inn som en naturlig del av hverdagen din. En PT vil alltid ha fokus på din mestring. Hvor starter du i dag? Hvor kan du være om tre måneder? En PT vil ikke være redd for å utfordre deg til å gå til neste nivå eller å pushe deg litt lenger.

3tpt_rogerervik_8478

Motivasjon er ferskvare
Selv om du nå har målene klare og strategien for å komme dit er kjent, kan du i perioder oppleve at motivasjonen svikter. Motivasjon er ferskvare og trenger stadig påfyll. Med en PT har du forpliktet deg til å komme på trening et visst antall ganger i uken. En PT bryr seg ikke om du heller har lyst til å krype opp i sofaen med en kopp te. En PT forventer derimot at du møter opp til avtalt tidspunkt klar til å yte det som skal til for at du skal nå målet du har satt deg. En PT er din dårlige samvittighet og det sparket i rumpa som du trenger. Alt samlet i en velutdannet pakke som ønsker å gjøre alt det han/hun kan for å få deg dit du vil. Og det med et smil om munnen. =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *