Med dette utstyret kan du enkelt trene hjemme

Det er ikke alltid så lett å presse inn trening i en hektisk hverdag. Studier, jobb og andre gjøremål gjør at vi noen ganger må bite i det sure eplet og prioritere andre ting fremfor egen trening og godfølelse. For mange er det viktig å opprettholde en god treningsrutine, og det kan rett og slett gå utover livskvaliteten om vi ikke får det til. Så hvordan kan vi passe på å få det til? Med hjemmetreningsutstyr kan du få unna en rask og effektiv økt, selv i en hektisk hverdag.

Casall Oblique Racerback // Casall Knitted Brushed Tights // Adidas Pure Boost X TR 2

1 – Hoppetau
Det er ingen tvil om at hoppetau er gøy, men det mange ikke vet er at det faktisk kan gi deg skikkelig god kondis. Da store deler av kroppen er aktiv og i bevegelse er det en svært effektiv måte å trene på, og du får aktivert store muskelgrupper som forside lår og setemuskulatur. Hopp med beina samlet, og etterhvert som du begynner å få teken på det kan du prøve deg på doble runder med tauet på ett hopp.

           Casall Jump Rope Foam Handle // Casall Oblique Racerback // Casall Asymmetric 7/8 Tights

2 – Minibands
Trening med minibands har blitt veldig populært, og en av grunnene til at vi elsker disse er at du kan ta de med deg hvor som helst. Med minibands kan du få en super rumpe og beinøkt, men du kan også bruke de til å trene resten av kroppen. Selv de sterkeste kan få en super økt med minibands. Det gjelder bare å være kreativ! 

                                                                 Casall  Rubber Band Hard
                                     Flotte Jannicke gjør knebøy med Casall Rubber Band Medium

3 – Treningsball
En treningsball har mange forskjellige bruksområder, og er et billig og allsidig treningsapparat. Den kan kastes, sprettes, rulles og løftes, og vil garantert skape mange morsomme øyeblikk og tilføre treningen godt humør. Det er bare fantasien som setter en stopper for de utallige øvelsene du kan foreta deg!

                     Treningsballer finner du hos 3tshop.no i størrelsene 55 cm, 65 cm og 75 cm

4 – Treningsstrikk
I likhet med minibands kan du ta med deg treningsstrikk overalt. En treningsstrikk er svært effektiv da den gir deg mulighet til å trene mange forskjellige muskelgrupper. For å få mest mulig ut av økten og for å redusere risikoen for treningsskader er det viktig å stramme kjernemuskulaturen i mage og rygg gjennom alle øvelsene. Prøv for eksempel disse:

Push-ups:
Med strikk vil push-ups bli mye mer utfordrende. Ta hendene inn i hver ende av strikken og plasser den på øvre del av ryggen. Er strikken stor kan det lønne seg å brette den dobbelt. Det er også mulig å bruke minibands. Merk at strikken gir motstand når du går opp, men den vil også tvinge deg til å bremse på vei ned.

Omvendte flyes:
Hold i hver ende av strikken og stå med hendene strake rett ut fra brystet. Trekk armene rett ut til siden og knip skulderbladene sammen. Sørg for å holde armene strake gjennom hele øvelsen.

Stående roing:
Stå med strikken under føttene med en lett bøy i knærne. Len deg fremover og trekk strikken oppover med albuene tett inntil kroppen.

Sittende roing:
Sett deg på bakken med strikken rundt føttene og hold i hver ende av strikken. Trekk strikken mot deg og dra armene og albuene langs kroppen. Knip skulderbladene sammen.


Med Casall Super Rubber Band kan du velge mellom light, medium og hard styrkemotstand

Husk! Det aller viktigste er å finne en treningsform du synes er gøy. Se bort ifra all informasjon om hvilke treningsformer som forbrenner flest kalorier – gjør det som gir deg mest glede. Du vil aldri kunne fortsette i lengden med noe du ikke synes er artig å holde på med.

 Vi vil også minne om at det er siste uke med supertilbud på 3T-medlemskap. Siste frist for                                          å melde seg inn er 1. oktober. Du finner kampanjetilbudet her.


Innlegget er skrevet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *