Hvorfor trene på 3T?

På 3T står kvalitet og treningsglede i høysetet. Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Du fortjener dyktige fagfolk, treningsutstyr i verdensklasse og den beste servicen – det finner du på 3T!

Silje Waade og Ida Alstad og resten av Byåsen Elite har valgt 3T som sin treningsarena!

Som 3T-medlem får du tilgang til en verden av trening! Midt-Norges største og bredeste tilbud innen trening vil du garantert finne noe som passer for deg, uansett om du er mosjonist eller toppidrettsutøver. Vi legger mye vekt på trim, trening og trivsel, og det er akkurat derfor våre medlemmer har valgt å trene på 3T. Her finner du treningsutstyr i toppklassen, over 700 gruppetimer og hyggelig ansatte som gjerne hjelper deg med det du måtte ønske.

Tren på hele 16 senter!
I 2017 har det skjedd mye – vi utvidet med hele tre nye senter og ønsket 3T-Ranheim, 3T-Melhus og 3T-Fossegrenda velkommen i familien. Med hele 13 senter i Trondheimsområdet og tre senter utenfor er det ikke lange veien til ditt nærmeste 3T-senter. Som 3T-medlem kan du trene på alle sentrene så mye du ønsker!

Store treningssaler
Alle våre senter har velutstyrte styrke- og kondisjonsavdelinger, og der finner du det du måtte trenge av treningsutstyr. Du trener i lyse og trivelige lokaler. Liker du crosstraining kan også 3T-Ilsvika og 3T-Moholt kanskje passe ekstra godt for deg. Der finner du egne saler tilpasset crosstraining, her er det alltid masse energi!

Størst på gruppetrening
På 3T finner du et stort utvalg gruppetimer med over 700 gruppetimer i uka. Vi har et bredt utvalg innen blant annet spinn-, aerobic- og styrketimer.

Gratis svømming
3T-Rosten kan tilby et delikat bassengområde, med et 25m langt treningsbasseng som holder opp mot 29 grader. 3T-medlemmer får i tillegg rabattert inngang i Pirbadet og Trønderhallen.

PT-Ronny og Rune fra tjukkasbloggen.no

Gratis treningsveiledning
Våre trenere gir veiledning til alle som ønsker det! Vi anbefaler deg å få satt opp nytt treningsprogram med jevne mellomrom for best mulig progresjon i treningen.

Gratis squash
Squash dekker alle elementene i trening, som styrke, utholdenhet, bevegelighet, smidighet og koordinasjon.

Gratis barnepass
Barnepassen finner man i fine barnevennlige lokaler på utvalgte senter. Her foregår morsomme aktiviteter for de minste mens du trener.

Solarium
På 3T er det 100 % skyfritt hver dag hele året! Her kan du finpusse brunfargen, lade batteriene og fylle på med D-vitamin.

Behandlingstilbud
Vi tilbyr behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, naprapat, kostholdsveileder, kurs, treningsgrupper og tilrettelagt trening. Du trenger ikke rekvisisjon fra lege for å komme til behandling.

The Strength Project avholdt i januar.
Alltid fulle hus under MasterMania!

Happenings
Bli med på morsomme aktiviteter på sentrene våre gjennom hele året!

Frokost
3T tilbyr sine morgenfriske medlemmer en enkel og god frokost. Serveres mellom kl. 7:15 og 8:30 alle hverdager på utvalgte 3T-senter.

Har du enda ikke meldt deg inn på 3T? Nå er tidspunktet. Melder du deg inn før 1. oktober så sparer du 1599,- og du slipper å betale innmeldingsavgift. Du får også den praktiske 3T-sekken med på kjøpet. Meld deg inn her.

 


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *