3T-Shop ambassadør: Jannicke

Bli kjent med 3T-Shop ambassadør Jannicke Hustad!

Alder:
26
Bosted: Trondheim
Sivilstatus: Samboer og småbarnsmor
Til daglig: Ergoterapeut i Trondheim kommune
Instagram: Jannickehustad

                                          Casall Oblique Racerback // Casall Exercise Glove Pro

Hva trener du og hvor ofte?
– Per dags dato trener jeg en kombinasjon av løping, da gjerne i form av ulike intervaller, og styrketrening. Det går en del i strikk-øvelser, bein, mage, kjerne og rygg-øvelser. Har tidligere vært innom drill, dans, håndball, bikinifitness og CrossFit. Gikk topp-idrettslinja på videregående med hoveddel på håndball, men la ballen på hylla når jeg ble student.

Hvorfor trener du?
– For meg handler trening om å koble av. Terapi rett og slett. Det er en plass hvor jeg kan gå inn i min egen verden, ha på god musikk, svette ut og skape endorfiner. Jeg blir rett og slett et lykkeligere og gladere menneske av å få trent. Trening er også med på å gi meg bedre søvnkvalitet, hente energi til en travel hverdag og senke stress-nivået mitt. Som småbarnsmamma trenger jeg denne tiden for meg selv, skal jeg kunne fungere bra som både mamma, kjæreste, datter og venninne.

 Puma Elevated Sporty Tee // Puma Clash Tights // Puma PWRShape Bra // Adidas Pure Boost X TR 2

Hvordan kommer du i gang etter en treningsfri periode? 
– Etter en treningsfri periode prøver jeg å bruke tankens kraft mye. Jeg forteller meg selv hvor deilig det kommer til å bli etter endt treningsøkt og at det ikke blir bedre med å vente enda lengre med å komme i gang. Jeg handler derfor ofte uten å tenke for mye. «Just do it» passer min tankegang veldig godt. Jeg sier ofte til meg selv at litt er bedre enn ingenting.

Har du et sporty mål? 
– Mitt mål for tiden er å bli en enda bedre løper. Jeg har veldig lyst å kaste meg med på et halvmaraton. I første omgang for å gjennomføre, men også for å få en tid jeg er fornøyd med. Jeg har et lite konkurranse-menneske på innsiden.

                           Reebok Activchill Tank // Smoke Print Tights // Reebok Brand Mark Hoodie

Hva er ditt beste treningsøyeblikk? 
– Mitt beste treningsøyeblikk – det er kanskje flere. Jeg var faktisk veldig stolt over prestasjonen min i styrkesalen under svangerskapet, og dro vel 60 kg markløft dagen før fødsel. Ellers var jeg veldig fornøyd da jeg stod med 1. plass på pallen i bikinifitness, og når jeg greide å fullføre min første 5 km på under 25 minutt. Selvskryt er viktig!

Har du et godt motivasjonstips?
– Det er veldig viktig å finne en idrett eller treningsform du liker og ser at du kan holde på med i det lange løp. Trening, kosthold og en aktiv hverdag bør ikke være noe du ser på som et prosjekt bare for et par uker eller måneder. Finn en vei som passer deg og ditt liv. Trening trenger ikke være «A4». Du må ikke gjennomføre styrkeøkter du hater, spinningtimer du sliter med eller løping om du syns det er kjedelig. Finn en treningsform som gir deg glede, som du kan utfordre deg med og som gir deg motivasjon. Å se resultater og kjenne mestringsfølelse er alfa omega for å opprettholde motivasjonen. Derfor er små delmål på veien supert for å se fremgang. Skyter også inn at nye, fine treningsklær ofte gir motivasjon – i alle fall for meg!


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *