Det sitter i hodet

Du har kanskje sett han, hørt om han eller hørt han. «Kjelli» blant venner og kolleger, Kjell Arne Sundli på papiret. Som gutt drev han litt med boksing og svømming, men frem til han ble 39 var han utrent. Dagene gikk stort sett jobb, og livet var en fest. Vendepunktet kom med 40-årskrisen og da han skulle bli far.

Impulsiv har Kjell alltid vært, så under en samtale med Robert Mæhle som var deltager på Birken akkurat den dagen, ble gnisten tent. Det skulle han også være med på! Dermed var det gjort. Med Robert som mentor og ukuelig optimist stumpet Kjell røyken for godt og meldte seg inn i 3T. Med en skitur i kroppen fullførte han for første gang ski Birken i 2011.

Kjell før Birken i 2011

Kjell gjennomførte spinnkurs og ble ansatt som instruktør på 3T-Byåsen i mars 2013. Siden den gang har det gått slag i slag. Han har syklet Trondheim – Oslo, deltatt på Trondheim Maraton tre ganger, trippel Birken to ganger, sykkel og ski Birken fire ganger, Stockholm Maraton, gjennomført Iron Man seks ganger, Norse Man og Trondheim Triatlon fire ganger. Han har også deltatt i Maraton Global Challenge i roing som eneste nordmann, og ble nummer tre i verden.

Kjell og Robert under Trondheim Triatlon

Listen er lang. Som Kjell selv sier så er drivkraften livet i det sosiale miljøet, og noe konkurranseinstinkt det har han ikke. Det er adrenalinet som trigger. Han skal fullføre og fullføre med stil. Hvis man ser på resultater er stort sett 75 % bedre og 25 % dårligere.

For å kunne gjennomføre må kroppen være i stand. Han har vært heldig og stort sett skadefri, hvis man ser bort fra et tretthetsbrudd i ankelen høsten 2016. Kjell som selv kaller seg mosjonist, mener han ikke har noe system på treninga bortsett fra på sykkel. Det hele går på viljen og det sitter i hodet.

Det hele går på viljen og det sitter i hodet.

Kjell dekket av gjørme etter sykkelritt

Til daglig jobber Kjell offshore og er fotballtrener for sønnens lag i Astor. Planen er å trappe ned til et par konkurranser i året, så får vi se om det holder. I skrivende stund har han akkurat fullført Åre Trail Run. I tillegg skal han skal til Las Vegas i november for å konkurrere i World’s Toughest Mudder – en konkurranse som varer i 24 timer og skal visst nok være noe av det tøffeste man kan delta i.

Om Kjell får mulighet ønsker han å få i gang en triatlontime på 3T-Rosten, og med hans livsmotto «alt er mulig hvis man bare vil det nok» kan det nok hende det blir.


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *