3T-Shop ambassadør: Adele

Adele Marlén Tårnes er 27 år og bosatt i Tromsø. Med PT-studiet fra 2011 og en bachelor i ernæring fra 2013 jobber hun som online coach i sitt eget foretak med oppsett av skreddersydde kostholds- og treningsprogram. I tillegg jobber hun som Personlig Trener og Kostholdsveileder på EVO Fitness og er ambassadør for 3T-Shop.

                                                            Reebok Activchill Graphic Tank

Hva trener du og hvor ofte?
– Jeg trener stort sett hver dag med varierende intensitet. Jeg har tidligere konkurrert i kroppsbygging og deltatt på arrangerte løp med mål om best mulig tid. Langdistanseløping og styrketrening lar seg imidlertid ikke kombinere dersom du ønsker å bli god. Løpingen begrenser hvor mye muskelmasse man klarer å bygge og en god langdistanseløper har gjerne ikke høy muskelmasse da det ikke er fordelaktig å løpe langt med en tung kropp. Så nå har jeg ikke et spesifikt mål om å bli veldig god i noe, men heller et mål om å ha en funksjonell kropp som fungerer til det meste. Jeg trener alt jeg har lyst til uten begrensninger. Jeg løper både langdistanse, spurtintervaller, trener styrke fire ganger i uken og sykler, i tillegg til uteaktiviteter i naturen med familien.

Hvorfor trener du?
– Jeg trener fordi jeg elsker å være både sterk og rask. I tillegg så nyter jeg mye bedre avslapning og masse god mat med venner og familie når jeg har fått rast fra meg litt på trening først.


Hvordan kommer du i gang etter en treningsfri periode?
 For å være helt ærlig så har jeg aldri hatt en frivillig treningsfri periode fordi jeg rett og slett elsker å trene og bevege på meg. Det nærmeste må være etter fødselen i 2015 da jeg erstattet treningen med lange trilleturer i motbakker de første ukene. Deretter begynte jeg å trene meg gradvis opp igjen, og var supermotivert til å endelig kunne kjøre på med tung styrke og rask løping igjen, som ble en naturlig begrensing under graviditeten.

Har du et sporty mål?
– Jeg brenner for å hjelpe andre med å nå sine målsetninger gjennom riktig kosthold og trening, men mitt personlige mål er som nevnt å ha en sterk og rask kropp som fungerer til det meste. Det viktigste man får ut av treningen er at hverdagen blir så mye enklere. Daglige gjøremål som å bære handleposer, løfte og leke med barna sine, gå trapper også videre blir så mye lettere og artigere om man er i god form.

                                   Reebok Y Elle Takeover Tights // Reebok Hero Racer Print Bra

Hva er ditt beste treningsøyeblikk?
 Det må være da jeg spontant en time før start meldte meg på mila på Midnight Sun Maraton i 2016. Jeg løp inn til sentrum for påmelding, deretter hjem for å hente min 10 måneder gamle sønn som var lys våken. Jeg løp med han i vogna med mating og underholdning underveis på tiden 44 minutter. Det var en spontan og fantastisk mestringsfølelse det!

Har du et godt motivasjonstips?
 For å holde en langsiktig motivasjon oppe kan det være lurt å fokusere på prestasjonsmål fremfor estetiske mål. Det er mye mer motiverende å bli en sterkere, raskere og mer utholden versjon av seg selv enn å hele tiden strebe etter å se bra ut. Dersom man blir bedre prestasjonsmessig så vil de estetiske forandringene komme med på kjøpet som en bonus likevel, men med et klarere og mer skjerpet hode.

Du kan ta kontakt med Adele her.


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *