3T – Fra A til Å

A – Aerobic. I mange år har vårt tilbud innen Aerobic og Step vært viktige timer som har løftet gruppetreningstilbudet vårt til et svært høyt nivå. Dersom du liker å trene sammen med andre mennesker, til drivende musikk og med en motiverende instruktør, er Aerobic et godt valg for deg. En svett og morsom treningsøkt, tilpasset forskjellige nivåer av vanskelighetsgrad og intensitet.

B – Bedrift. Sunne og aktive ansatte gir en rekke fordeler for den enkelte bedrift. Bedrifter som satser på sine ansattes helse gjennom tilrettelegging av trenings- og helserelaterte tiltak i og utenfor arbeidstiden, vil kunne redusere sykefraværet, øke trivselen, energien og produktiviteten på arbeidsplassen. 3T tilbyr bedriftsavtaler med reduserte månedspriser på medlemskap. Vi tilbyr også behandling, kostholdsveiledning, aktive pauser og trening/aktivitet ut på bedriften.

C – Cageball. Liker du å spille fotball? Da er nok Cageball tingen for deg! 3T har to lokaler med flere Cageball-baner, en på 3T-Rosten og en på 3T-Sluppen. Hvert år arrangerer vi også en egen fotballskole for barn i alderen 9-14 år. Programmet består av både trening, utelek, turneringer, besøk til Lerkendal og mye annet gøy. Fotballtrenere fra 3T med bred erfaring vil lære barna flere teknikker innenfor fotball på innendørsbaner med kunstgress. Vi tilbyr også Cageball-bursdag for de yngste!

D – Dans. 3T tilbyr mange forskjellige dansetimer, noe som passer for alle og enhver! På Zumba svinger vi oss til latinske rytmer, på Dance får du en fin blanding av dans og tradisjonelle aerobictrinn og på Just Dance får du oppleve mange forskjellige dansestiler som hiphop, house, ragga, streetdance og så videre. I tillegg har vi timen FredagsMix og egne dansetimer for barn!

E – Eget betalingskort. Som 3T-medlem kan du benytte medlemskortet ditt som eget betalingskort når du skal handle noe i resepsjonen. Du fyller på medlemskortet ditt med ønsket verdi, og vips så kan du betale for drikkevarer, solariumstid og andre produkter uten å ha med deg lommeboka. Enkelt og greit!

F – Fordeler. Som 3T-medlem kommer flere fordeler med medlemskapet. Dette inkluderer  redusert pris på laseroperasjon ved Trondheim Øyelegesenter, og medlemsavtaler med utestedet Downtown, Byåsen Håndball og Pirbadet. Visste du også at som 3T-medlem kan du trene på andre treningssentre når du er ute og reiser? Du kan benytte deg av gjestetrening både innen- og utenlands. Husk at du må ha med deg en signert bekreftelse og IHRSA Passport Guest Pass, som kan hentes i resepsjonen på ditt 3T-treningssenter.

G – Gruppetrening. 3T’s flaggskip er gruppetrening, og vi tilbyr over 700 gruppetimer i uka! Alle våre medlemmer kan delta på våre gruppetimer, uten ekstra kostnad! Her finner du et stort utvalg av timer som for eksempel spinning, aerobic, styrketrening, dans, step, tabata og mye, mye mer! Visste du for eksempel at vi har et eget tilbud med gruppetrening for seniorer? Les mer om seniortilbudet her.

H – 3T-Helse. I januar 2013 utvidet 3T tjenestene sine ved å tilby 3T-Helse. Med dette tilbyr 3T i dag godkjent bedriftshelsetjeneste i samarbeid med Bygghelsetjenesten, trenings- og helserelaterte tjenester til bedrifter, rehabilitering, tilrettelagte treningsgrupper for ulike sykdommer/diagnoser og forsknings- og utviklingsprosjekter. 3T-Helse har bred og tverrfaglig kompetanse innen helse, hvor alle har høyskole- og universitetsutdannelse.

I – Intensitet. De siste årene har det blitt fokusert mer og mer på å trene riktig, og spesielt da i forhold til intensitetsstyring. På 3T har vi siden 2002 jobbet med vårt Puls-konsept, som består av intervalltrening etter 4×4 prinsippet. I tillegg benytter 3T et pulssystem for motivasjon. Movescount finner du på 3T-Byåsen, 3T-Leangen, 3T-Midtbyn, 3T-Rosten, 3T-Saupstad og 3T-Steinkjer. Et supert verktøy for å optimalisere treningsøkten! Les mer om Movescount her.

J – Jentebølgen. Hvert år arrangeres et landsdekkende mosjonsløp for spreke kvinner i alle aldre. I år arrangeres Jentebølgen 5. juni, hold av datoen! Som 3T-medlem får du selvfølgelig godpris på deltakeravgiften + en Team 3T t-skjorte med på kjøpet. Meld deg på her.

K – Kurs. 3T tilbyr flere kurs gjennom året, som for eksempel Grete Roede, dansekurs for barn i ulike aldersgrupper innenfor 4-9 år og 3T-Akademiet – vår egen instruktørskole!

L – Location. 3T har 16 treningssentre over hele Midt-Norge, og har Trøndelags største treningstilbud! I Trondheim har vi 12 sentre fordelt på en radius på under 20 minutter. Dette er nok en av nøklene til vår suksess.

M – Master Mania. Hvert år arrangerer vi vår egen convention – Master Mania! Da inviterer vi anerkjente instruktører fra hele verden til å komme på 3T for å kjøre masterklasser for alle 3T-medlemmer. Et fantastisk arrangement som har vært en tradisjon i over 20 år! Her finner man noe for alle, om det så skulle være spinning, dans, styrke, yoga og så videre. Et fantastisk arrangement vi er svært stolte av!

N – Nettbutikk. Hos 3tshop.no kan du handle treningsklær og treningsutstyr i fred og ro fra din egen PC. Vi sender varene direkte til deg i posten, eller så kan du hente ut dine varer i resepsjonen på 3T-Rosten. Besøk www.3tshop.no, og se vårt utvalg!

O – Online booking. Forhåndsreserver dine favoritt-timer! Med online booking kan du booke timer og aktiviteter 6 dager i forveien. Du kan også laste ned vår 3T-app, så får du booket enkelt og kjapt via din egen mobil!

P – Personlig Trener. En Personlig Trener vil kunne hjelpe deg å maksimere effekten av treningen. Det passer for alle, uansett hvor trent eller utrent man er. En Personlig Trener vil kunne hjelpe deg med motivasjon for å trene, oppnå en sunnere kropp, regulere vekten til ønskelig nivå, bedre resultat av treningen eller rett og slett lære deg hvordan du skal kunne trene bedre og smartere. Dersom du ønsker en raskere fremgang og tydelige resultater, er nok Personlig Trener det riktige valget for deg! Du kan booke din neste PT-time her.

Q – Quack! Hver høst farges bybildet av alle studentene som kommer til byen, og avsparket til skolestart begynner alltid med fadderuka Quack. Vi i 3T vet å ta vare på byens studenter, og tilbyr derfor reduserte priser til alle studenter i alderen 16-30 år.

R – Resepsjonen. De fleste av våre treningssentre er bemannet gjennom hele åpningstiden. Resepsjonisten er der for å gi deg service av topp kvalitet, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. I alle våre resepsjoner kan du slappe av etter treningsøkten i en god atmosfære, med trivelige resepsjonister som yter topp service.

S – Squash. Squash er et intenst og morsom ballspill som minner om en krysning av tennis og badminton. Spillet foregår inne i en hall med fire vegger. Veggene er avgrenset med linjer som «former» selve banen. Som medlem spiller du gratis på våre sentre som tilbyr squash. Squash finner du på 3T-Rosten, 3T-Leangen og 3T-Sluppen! Les mer her.

T – Treningssal. Alle våre 3T-sentre er utstyrt med store, flotte treningssaler, hvor du blant annet finner fasiliteter som frivektsavdeling, kondisjonsavdeling, half-racks og topp moderne treningsapparater for hele kroppen. I våre treningssaler finner du også 3T’s egne treningsveiledere, som kan sette opp et treningsprogram skreddersydd til dine ønsker og behov. En treningsveileder vil gi deg mange gode råd, og veileder deg gjennom treningsøkten. Og best av alt – det er gratis! Les mer om treningsveiledning her.

U – Utleie av lokaler. 3T- Rosten tilbyr nye, flotte lokaler som rommer 6-50 personer. Vi stiller også med foredragsholdere med tema innen trening og kosthold dersom dette skulle være ønskelig.

V – Veldedighet. Å hjelpe de med mindre har alltid vært en viktig sak for 3T. I mange år har 3T hjulpet organisasjonen Mia Casa med midler til fattige barnehjem i Romania. Rosa Sløyfe markeres også godt på 3T, og vi selger Rosa Sløyfe-effekter som uavkortet går til forskning på brystkreft. TV-Aksjonen er også et viktig arrangement 3T har deltatt på i flere år. Hvert år arrangeres en 12-timers kollektiv spinningøkt, hvor vi i 2013 samlet inn hele 504 225 kr som gikk til årets TV-Aksjon.


W – Workshops. Høy faglig kompetanse er viktig for oss i 3T. I den anledning arrangerer 3T flere kurs og workshops hvert år, slik at våre ansatte skal kunne tilby kompetanse på høyt nivå. Vi tilbyr også ulike workshops for våre medlemmer. Du kan se en oversikt over kommende workshops her.

Y – Yt mer! Når man skal trene, trenger man påfyll av proteiner og karbohydrater. I alle våre resepsjoner selges det forskjellige typer sportsdrikker, proteintilskudd i form av proteinbar eller proteindrikke, i tillegg til ulike typer vann, frukt og så videre.

Z – Zumba. Zumbabølgen har tatt landet med storm, og 3T er intet unntak! Vi tilbyr flere Zumba-timer fordelt på våre treningssentre, og vi lover god stemning og ei svett økt på alle våre Zumba-timer!


Æ
– Æ e trønder æ! Visste du at neste hver fjerde trønder over 16 år er medlem på 3T? Dette utgjør en stor del av Trondheims befolkning, og har ført til at 3T har fått en god plass i trøndernes hverdag. Alle trøndere kjenner noen som trener på 3T, ingen tvil om det. Og hva er grunnen? Et bredt og godt tilbud tilpasset våre kunder har vist seg, år etter år, å være oppskriften på en treningssenterkjede som er en naturlig del av bybildet i Trondheim, Levanger, Steinkjer, Orkanger og Melhus.

Ø – Øverste kvalitet i alle ledd. På 3T jobber vi hele tiden for å yte den beste servicen til våre medlemmer, og vi jobber etter verdiene profesjonell, engasjert og serviceinnstilt. Når du trener på 3T, kan du forvente deg god kvalitet og høy kompetanse hos alle våre ansatte. For oss er det viktig at våre ansatte har god kunnskap i det fagfeltet de jobber innen, slik at du kan føle deg trygg på det vi gjør.

Å – Åpent 365 dager i året. Visste du at 3T har åpent alle dagene i året?


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *