Dette skjer på 3T i april

Her kommer en oversikt over alle aktiviteter og workshops på 3T i april!


Crosstraining Workshop (07. april) @3T-Rosten

Crosstraining Workshop med vår dyktige PT Roger Dahl og instruktør Sandra Passani. Vi kommer til å kjøre en liten teoridel der vi går igjennom hva crosstraining er, hvordan vi kan bruke det som en treningsform, og forklaringer på betegnelser som brukes. Så kjører vi en WOD som gjenspeiler de forskjellige gruppetimene på 3T-Rosten.

Cello-yoga (08. april) @3T-Fossegrenda
Bli med på en herlig og annerledes YogaFlow60 med Ylva Vesterheim. Cellist Maria Sonstad spiller vakker musikk til denne timen. Timen passer for deg som har vært med på noen yogatimer tidligere, men det er ikke et krav!
Infomøte om årets treningsmål – Trondheim Maraton 2018 (10. april) @3T-Rosten
Trondheim Maraton er Norges eldste maraton og startet som et studentmaraton i 1969. Siden den gang har arrangementet vokst seg til å bli ett av Norges største maraton. TM er ikke bare et maraton, det er en folkefest for hele familien med ulike distanser som passer for alle. Bli med på møtet og delta i trekningen om 4 gratis startnummer!

After workout (11. april) @3T-Ilsvika
Vi inviterer bedrifter til AFTER WORKOUT på 3T-Ilsvika! Bli med på en ekstra oppsatt trippelutfordring, eller kom å tren på senteret på egenhånd! 3T-Ilsvika er åpent for alle denne dagen! Les mer her.

Baseløft Workshop (12. april) @3T-Ranheim
Workshop i baseløft med personlig trener Stian Myrhaug! Passer for alle som vil lære baseløft eller forbedre teknikk. Her vil du lære deg øvelser som knebøy, benkpress og markløft, og virkelig kjenne på mestringsfølelsen!
Bli en super-PT! (14. april) @3T-Melhus
Dette er kurset for deg som allerede er utdannet personlig trener, eller har annen relevant utdanning. Dette er for å sikre at du som deltaker får mest mulig ut av kurset. Les mer om kurset her.

Hodestående workshop (14. april) @3T-Ranheim
Har du lyst å lære deg å stå på hodet? Vi tar det fra bunnen av og lærer oss øvelser for å styrke de musklene som trengs for å trygt praktisere hodestående. Det kommer helt sikkert til å bli både latter og såre muskler, og du kommer helt sikkert til å overraske deg selv.
Kurs i olympisk vektløfting (14-15. april) @3T-Ilsvika
Etter stor etterspørsel inviterer PT og performance coach Ronny Fevåg til todagers kurs i olympisk vektløfting. Kurset passer både for nybegynnere og de med litt erfaring med vektløfting/crossfit/crosstraining. Les mer her.

Sunn & Sterk (18. april) @3T-Melhus
Sunn & Sterk er en fin mulighet for deg som vil bli sterkere, komme i form eller gå ned i vekt. Over 8 uker vil en gruppe på 8 deltagere ha 8 PT-timer. Timene består av styrketrening og løpetrening annenhver gang, hvor målet på styrkeøktene er å bli sterkere og forbedre teknikken i baseøvelser som knebøy, markløft og benkpress. Målet på løpeøktene er å forbedre løpsteknikken samt forbedre utholdenhet. Alle deltakere vil få tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaringer og få gode tips til treningen din. På løpeøktene vil vi løpe Folk-i-form-løypa på Melhus (ca 7 km). Det vil være langkjøring kombinert med bakkedrag. Les mer her.
Kraftverket [Amazing Four] (28. april) @3T-Ilsvika
3T-Ilsvika inviterer til vårens heftigste crosstrainingskonkurranse i Trondheim! 4 events med varierte øvelser og intensitet. Øvelsene vil være på et medium nivå. Det vil si at øvelsene som er programmert i øktene ikke kan skaleres, men må gjennomføres som skrevet etter beste evne. Det er en fordel å mestre øvelser som toes to bar, pullups, vendinger, støt og rykk.
Husk at du alltid kan sjekke 3T sin kalender for å se oversikten over aktiviteter og workshops hver måned.Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *