Møt Nora Fredagsvik!

Nora Fredagsvik er tidligere fitnessutøver og kjent fra bloggen fitnessnora.no. I januar skrev hun sitt siste innlegg på bloggen, men @fitnessnora lever fortsatt i beste velgående på Instagram. I dag jobber hun som daglig leder, instruktør og Personlig Trener ved 3T-Ranheim☺️

Jeg elsker trening, og trening har alltid vært en stor del av hverdagen min. Tidligere har det største fokuset mitt vært styrketrening, men i år er det store treningsmålet mitt triathlon. Når målet har endret seg bør jo treningen endre seg også, så min treningsuke ser ganske annerledes ut akkurat nå enn i fjor. Jeg har aldri prøvd triathlon før, men jeg synes det er utrolig gøy med nye utfordringer. I tillegg er det så morsomt å se alt kroppen faktisk kan få til, om man bare jobber mot det. Jeg trener stort sett fem ganger i uken, fordelt på to styrkeøkter og tre kondisjonsøkter. Akkurat nå ser en standard treningsuke slik ut:

Mandag: Svømming

Tirsdag: Styrke fullkropp

Onsdag: Bodyweight Interval og PulsSpinn

Torsdag: Treningsfri

Fredag: Styrke fullkropp

Helg: Skitur/ løpetur/ skogstur

Favorittdagen min på trening er onsdager, da har jeg Bodyweight Interval og PulsSpinn på 3T-Ranheim. Det er så gøy og jeg gleder meg ekstra mye til å gå på jobb på onsdager nettopp på grunn av de to timene. Masse treningsglede, masse energi og ikke minst ei skikkelig god treningsøkt for både meg og alle som er med.
Treningsdagen jeg liker minst er mandager når svømming står på planen, rett og slett fordi jeg ikke er verdens beste svømmer. Men det er jo umulig å bli bedre på noe uten å øve på det, så jeg drar avgårde selv om motivasjonen ikke alltid er på topp. Hvis det er ledig i barnepassen på 3T-Rosten hender det seg at det blir ei svømmeøkt i helgene også. Det tar jeg bare som bonus.
Ellers blir det alltid en tur på ski, jogging eller i skogen med barnevogn i helgene. Det er så godt å bruke kroppen ute i friskluft. Nå som våren virkelig melder sin ankomst blir det nok endra flere løpeturer ute også. Jeg har lovt å være med i to halvmaraton i løpet av året så her er det bare å stramme skolissene!

Selv om det er kondisjonsmål som er satt i år er likevel styrkeøktene mine hellige, og to styrkeøkter i uka må jeg ha. Fordi jeg kun trener styrke to ganger i uka har jeg et fullkroppsprogram, slik at jeg får trent hele kroppen når jeg først løfter. Fokuset mitt ligger på baseøvelser, hvor knebøy, markløft, benkpress og militærpress står fast på programmet.
Selv om jeg har en dag jeg liker minst og best på trening så kan jeg med hånden på hjertet si at det jeg liker aller best med treningsuka mi er at den er så variert! Når kroppen får ulike ting å jobbe med hver dag så er det umulig å gå lei, og jeg kjenner virkelig at dette er noe jeg trives med. Nettopp det med trivsel og treningsglede tror jeg er noe av det viktigste for å opprettholde gode treningsrutiner over tid. For meg har det å sette seg nye mål fungert i over 10 år, så det skal jeg fortsette med hele livet!

Ønsker du å trene sammen med Nora? Da kan du kontakte henne på ranheim@3t.no.

Du kan også bli med Nora på Bodyweight Interval 45 og PulsSpinn 45 på onsdager på 3T-Ranheim. Book din time her.

 


Innlegget er skrevet av Nora Fredagsvik

– Daglig leder og Personlig Trener ved 3T-Ranheim.

Kontakt: ranheim@3t.no // Instagram: @fitnessnora


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *