3D Booty Project is back!

3D Booty Project har vært svært etterspurt. Derfor kjører vi i gang med et nytt 3D Booty Project 30. april! Dette er det perfekte prosjektet for deg som ønsker å ta rumpetreningen til et nytt nivå!??

Rumpetrening er absolutt i vinden om dagen og mange ønsker seg en stram og veltrent bakdel, men visste du at rumpa er kroppens største muskel? Det er ikke uten grunn! Det er nemlig baken som bærer en stor del av byrden når vi beveger oss til daglig, dersom den har fått tilstrekkelig trening vel å merke. Dessverre har mange av oss setemuskler som ikke fungerer som de skal, og som har blitt slappe fordi musklene sjelden brukes i en inaktiv hverdag. Som et resultat av at musklene ikke aktiveres nok, vil ryggen, bakside lår og hofteleddene bære en stor del av belastningen. Dette kan igjen føre til smerter i rygg, hofte og kne. Det er derfor mange gode grunner til at rumpa bør trenes!

 

3D Booty Project fokuserer på en funksjonell setemuskulatur!

Over en periode på 8 uker vil en gruppe på 4 personer få 8 PT-timer med tett oppfølging av våre personlige trenere. Prosjektet avholdes på både 3T-Melhus og 3T-Ranheim, og inkluderer også et tilpasset egentreningsprogram og kostholdsveiledning.

3D Booty Project er en fin mulighet for personer som ønsker å ta rumpetreningen til neste nivå, lære seg nye øvelser og treningsmetoder – og få en boost i treningen!

Inkludert i pakken er en individuell treningsplan med spesielt fokus på øvelser for rumpa. Du vil bli tett fulgt opp av rutinerte trenere gjennom hele perioden. Det vil i tillegg opprettes en Facebookgruppe for alle deltakerne, hvor man kan stille spørsmål, diskutere og få ekstra tips.

Dette blir en liten gruppe på til sammen 8 personer (4 personer per senter), så her er det førstemann til mølla!☺️

3D Booty Project starter på 3T-Melhus og 3T-Ranheim 30. april! 

Les mer og meld deg på via 3t.no/kalender, eller ta kontakt med resepsjonen.

 

Prøv også de populære Booty Builder-timene på 3T!

 


Innlegget er postet av Ronja Rosmæl Skauge
– Markedsføring i sosiale medier for 3T-kjeden.

Kontakt: ronja@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *