Hvordan finne løpegleden?

Thea er selverklært løpegal, og elsker å inspirere andre til å snøre på seg løpeskoene. I denne videoen deler hun sine tips og tanker om hvordan man kan finne og beholde løpegleden!
Thea har ikke alltid vært glad i løping – hun brukte å hate løping. Theas svigerfar deltok på maraton, og hun syntes han var klin gæren som holdt på med dette. I forbindelse med et løp ble hun spurt om å være med på et familielag og løpe 10 km. Thea følte ikke hun kunne si nei til sin svigerfar, og bestemte seg derfor for å slenge seg med. Den samme våren var hun hjemme i permisjon med sin minste sønn, og oppdaget at 3T søkte en følgeperson til løpet NKS Jentebølgen. Løypa var på kun 5 km, og Thea mente det var noe hun burde få til. Hun endte opp med å søke, og ble valgt! Prosjektet varte i 6 uker og med hjelp fra team 3T, fullførte Thea Jentebølgen med stil! Fra det øyeblikket var hun bitt av løpebassilen.

I forbindelse med Jentebølgen-prosjektet ble Thea tildelt en Personlig Trener som hun fortsatte å trene med utover sommeren. De bestemte seg for å gjøre om 10 km-løpet til et halvmaraton, og Thea oppdaget fort gleden av å få et løpeprogram. Hun fikk lære seg hvordan det var å løpe rolig, og da kjente hun at dette kunne hun gjøre for alltid! Thea ser på dette øyeblikket som den første gangen hun fikk kjenne på «runners high». Siden den gang har Thea deltatt på utallige løp og maraton, og har virkelig vist at alle og enhver kan finne gleden i løping.

Husk at 3T nå arrangerer løpetreninger for både medlemmer og ikke-medlemmer


Innlegget er postet av Julie Maaø
– Videomarkedsfører for 3T-kjeden.

Kontakt:  julie@3t.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *