Ta med en venn og tren sammen!

For de fleste av oss er det både mer moro, lettere og mer motiverende å trene sammen med andre. Ved å bruke egenvekt og hverandre som partner blir treningen både sosial og effektiv. 

En treningspartner er gull verdt!

 

Tren sammen med en partner

Et morsomt motivasjonstips er å finne seg en partner, enten det er en venninne, kjæreste eller kollega. Det er nemlig liten tvil om at det å trene med noen både gir økt trenings-lyst og glede, samtidig som det også skaper stor motivasjon for dere begge.

Planlegg i forveien

Planlegg et par dager i forveien hva og hvor dere vil trene. Forhåpentligvis blir ikke dørstokkmila like lang dersom dere har avtalt treningen på forhånd. Faste avtaler skaper forpliktelser noe som gjør det enda  vanskeligere å droppe ut.

Motiver hverandre

Motiver og hjelp hverandre, planlegg og prøv ut nye ting. Trening trenger ikke nødvendigvis å være et blodslit, det skal først og fremst være moro. Trening skal også gi glede og det er viktig å huske på at man kan ha det gøy også selv om pulsen øker og musklene svir.

 

Personlig trener Stian Myrhaug og gruppekoordiantor Mari Vold viser sine her sine favorittøvelser for hele kroppen:

1. Markløft
Ta et godt grep rundt overarm og låret på partneren, bøy knærne og stabiliser magen. Tenk kvalitet foran kvantitet. Kjør 3-4 sett.

 

2. Dips
Hold strake håndledd, strekk beina fremover og senk setet til du har ca 90 grader i  albuene. Skyv godt fra og strekk ut albuene igjen.  Gjenta 10-15 repetisjoner, 3-4 sett.

 

3. Planke med ball
Stå i planken og bytt på å sende ballen til hverandre! Prøv å stå i 1 minutt og  gjenta dette 3 ganger. Denne kjennes godt i kjernemuskulaturen!

 

4. Stående roing
Stabilliser godt i magen og spenn brystet frem. Trekk deretter armene bakover til hendene kommer omtrent opp til brystet. Senk, og gjenta øvelsen 10-15 grepetisjoner. Kjør 3-4 sett hver.

Øvelsene utfordrer både styrke, koordinasjon og kondisjon – og setter garantert latteren i gang!

 

Verv en venn!
Alle 3T-medlemmer får 250 kr inn på sitt medlemskort (paykort) for hvert nye medlem de verver.
3t.no/verv-en-venn

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *