SOMA MOVE®

I SOMA MOVE® binder man sammen bevegelse og kunnskap, en praksis basert på teorien om å bruke kroppen som en helhet for å bli sterk, smidig og skadefri. Du arbeider med kroppen som motstand og underlaget som redskap. Bevegelsene avløser hverandre, og er ikke så nøyaktige i teknikk og plassering, som de er engasjerte og lystbetonte. Hender og grep er ledende og hver bevegelse baseres på styrke, og hver bevegelse seiler på kraftige åndedrag.

This is not a wimpish training – you will move athletic and strong to a suggestive music but done with a relaxed power – the same you can see in a panther.

Hvordan virker det?
Klassen betår av en kontinuerlig strøm av bevegelsesmønstre, med fokus på å arbeide med kroppen som en enhet.  Bevegelsene utføres på gulvet, og kan virke som yoga, gymnastikk eller som om de er hentet fra funksjonell fysisk trening eller kampsport. De er smidige, kraftfulle og litt dyriske, men noen ganger også mer oppreist. En klasse er ca 30-45 minutte, men selv 10 minutter bevegelse skaper varme. Klassen har vakker og kraftfull bakgrunnsmusikk, uten at man må følge en spesiell takt eller tempo. Du kan også velge å trene i stillhet, for eksempel om du ønsker å høre og føle pusten bedre.

Nothing else than a mat and your body. Clean, simple and fun. Flowing through strong, beautiful movements.

Når passer SOMA MOVE®?
Når du ønsker en helhetlig treningsform som både er atletisk og smidig, og hvor du får kombinert rytme, pust, tilstedeværelse, intensitet, glød, dyriske toner, gymnastikk øvelser og barfottrening. Er du nysgjerrig på å lære deg selv og kjenne, samt forbedre kondisjon, styrke, eksplosivitet, stabilitet, bevegelighet og koordinasjon bør du definitivt prøve SOMA MOVE.

Barefoot. Breathing in harmony with your body. Free from thoughts. Sweat dripping onto the mat. Feeling great, powerful and graceful.

Fordeler med SOMA MOVE®

  • Skaper følelse av frihet, rytme og avspenthet.
  • Gir styrke og spenst.
  • Bedre kondisjon og utholdenhet.
  • Større bevegelighet.
  • Bedre koordinasjon.

SOMA betyr kropp på gresk og MOVE betyr bevegelse på engelsk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *