3T – Ditt valg, dine muligheter!

Ingen andre treningskjeder kan skilte med samme tilgjengelighet og valgfrihet som 3T i Trøndelag! 

3T er den treningskjeden som har det beste tilbudet innen trening i Trøndelag, og også den kjeden som kan skilte med størst utvalg innen treningsmuligheter. Størst på gruppetrening, best på service og åpent hele 365 dager i året! Da er det ikke mye som skal til før du finner deg selv i full spurt fremover på mølla, eller i full fres på spinnsykkelen. Med over 800  gruppetimer pr. uke har 3T noe for alle, blant annet spinntimer, styrketimer, kondisjonstimer, dansetimer og yogatimer.

3T dekker alle treningsbehov

Så hva er det som gjør 3T så spesielt? Hva er det vi har som ingen andre har? Hos oss finner du alltid bemanning i kjernetiden. Har du spørsmål om trening, eller vil bare fylle på med drikkevarer i resepsjonen, så er vi på plass. Trenger du hjelp med treningsprogrammet ditt, eller kanskje du aldri har prøvd styrkeapparat før? Våre trenere hjelper deg! Er du først medlem i 3T har du nemlig full tilgang til alle fasiliteter. Hos oss trenger du ikke betale ekstra for å dra på spinn, bade i bassenget eller benytte deg av treningsveiledning.

Skreddersy ditt treningsopplegg

Vil du ta treningen et skritt videre  så tilbyr vi Personlig Trener på alle våre senter. Uansett hvilke behov du har og hva du ønsker, vil du finne ett eller flere senter som passer akkurat for deg. 

Det lille ekstra i treningshverdagen

For oss i 3T er det ikke bare selve treningen og den fysiske delen av å holde seg i god form som er viktig. Vi fokuserer også på velvære. Som 3T-medlem kan du besøke vår spaavdeling på 3T-Rosten, hvor du finner et 25m langt svømmebasseng som holder 29 deilige grader. Benytt deg av våre to boblebad for velbehag og avkobling, eller hopp i kuldekulpen for en forfriskende og herlig opplevelse! Og det beste av alt; det er inkludert i medlemsavgiften! Skulle du ta turen innom 3T-Pirbadet eller 3T-Levanger kan du også her ta deg en svømmetur i Trønderhallen eller Pirbadet. Og som 3T-medlem får du selvfølgelig rabattert inngang.

Valgfrihet

Her finner du garantert trening som passer for deg, uansett om du er mosjonist eller toppidrettsutøver! Et heldagsmedlemskap gir deg tilgang til alle 17 senter, midt-Norges største timeplan med over 800 gruppetimer i uken, squash, basseng, topp moderne lokaler, treningsutstyr i verdensklasse og fagfolk med høy kompetanse.

Topp service

Med bemannede resepsjoner er vi alltid her for deg! Vi møter deg med et hei og et smil når du kommer inn døra. Trenger du anbefalinger, hjelp eller ønsker svar på noe du lurer på er vi her for å hjelpe deg. Vårt renholdspersonell sørger for at sentrene er rene og holder god hygienisk standard, og våre vaktmestere passer på at utstyret fungerer som det skal.

Over 800 gruppetimer i uka

3T har byens største gruppetreningstilbud, med over 800 gruppetimer hver uke. Som medlem får du tilgang til alle disse, og kan boltre deg i timer som spinning, dans, yoga, styrke, crosstraining, kondisjonstimer og mye mer.

Barnepass mens du trener

På barnepassen har barna adgang til lek og moro i trygge omgivelser mens mor og far trener. Vi tar i mot barn i fra seks uker og oppover. Egne puljer for barn over og under 1,5 år. Puljene varer opp til to timer, se timeplan for aktuelle tidspunkt.

Fri tilgang til 14 squashbaner

Squash er både effektivt og kondisjonskrevende, og ikke minst gøy! Som medlem får du fri tilgang til alle våre 14 squashbaner – uten ekstra kostnad! (Gjelder også ungdomsmedlemskap!)

Trenere som hjelper deg nå dine mål

Det å søke profesjonell hjelp for å få tilrettelagt en treningsplan vil for mange være forskjellen mellom å lykkes med sine målsetninger eller ikke. Dette er selvfølgelig inkludert i medlemsavgiften! Alle trenere på 3T har lang erfaring og høy kompetanse. For tettere oppfølging har vi personlige trenere med ekspertiser på en rekke fagfelt, alt fra yoga, boksing til seniortrening. Egen avdeling med helsebehandlere står også til disposisjon.

Full trygghet

Alle våre ansatte er med på årlige førstehjelpskurs slik at vi alltid er forberedt dersom ulykken skulle være ute. De trener på bruk av hjertestarter og hjerte-lungeredning, slik at du alltid skal føle deg trygg på at du og dine nærmeste er i trygge hender på 3T. Alle senter er utstyrt med hjertestartere og førstehjelpsskrin fra MINSO.

Lokaler i verdensklasse

På 3T finner du lokaler som skiller seg ut! Med treningsutstyr i eliteklasse, store flotte lokaler med god ventilasjon og behagelige garderobeområder blir treningen en fryd! Vi anbefaler at du tar en «tour-de-3T» og sjekker ut hvilke senter som appellerer til din smak og dine ønsker. Uansett om du foretrekker tøff crosstrening, heftig squashspill, styrke og kondisjonsavdelingen, eller litt egentid i badstua eller basseng vil du finne deg til rette på 3T.

Uansett hvilke behov du har og hva du ønsker, vil du finne ett eller flere senter som passer for akkurat deg.

Velvære

3T-Rosten kan tilby et delikat bassengområde, med et 25m langt treningsbasseng som holder opp mot 29 grader. Her i lyse og lekre omgivelser kan du trene i byens reneste vann. Hva er mer forfriskende enn en dukkert etter en hard treningsøkt? Eller enda bedre – ha treningsøkten i vannet! De fleste 3T-senter har også badstu og solsenger.Les mer om 3T og bli medlem på www.3t.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *