Som medlem på CrossFit Moholt får du både treningsprogram og treningsapp!

Som CrossFit-medlem får du et helhetlig treningsprogram som pågår gjennom hele året, inkludert i medlemsprisen! Dette kan tilpasses akkurat det nivået du er på, slik at du får det beste ut av treningen.

Trening kan være så mangt. Styrketrening, utholdenhetstrening, kroppsvekttrening, bevegelighetstrening og mental trening. Det kan ofte være vanskelig å bestemme seg for hva man skal velge i en jungel av tips, råd og meninger. Skal man velge det ene eller det andre? Hva skal man prioritere? Kan man få i pose og sekk? Vi på CrossFit Moholt mener at det vi driver med er det nærmeste man kommer både pose og sekk i et og samme medlemskap. Her får man en helhetlig treningsfilosofi som inkluderer styrke, utholdenhet, kroppsvektøvelser, bevegelighet og en god dose mentalt påfyll i form av et unikt sosialt miljø. Vi tar oss tid til å se den enkelte gjennom relativt få deltakere på gruppetreningen, tilpasser treningen til ditt nivå og inkluderer deg i et felleskap der det er greit å være forskjellige. Funksjonell trening som gjør deg bedre rustet til hverdagen og årene som kommer.

Når du melder deg inn hos oss får du tilgang til et helhetlig treningsprogram du kan følge i stor eller mindre grad. Dette treningsprogrammet pågår kontinuerlig gjennom hele året. Der kan du bli med på gruppetimene, som er selve grunnstammen i CrossFit. Og ønsker du enda mer fremgang kan du trene egne øvelser som er satt opp slik at de kan trenes før og etter gruppetimen. Selve gruppetimen inneholder ofte en styrkedel og en kondisjonsdel. Ønsker du ekstra fokus på teknikk og styrke kan du trene en ferdig oppsatt økt i forkant av timen. Ønsker du ekstra fokus på kjernetrening og bevegelighet/mobilitet kan du trene det i en fiks ferdig liten økt i etterkant av timen.

Du trenger altså ikke bruke hverken tid eller ressurser på å kjøpe treningsprogram eller finne på nye øvelser og økter. En enorm besparelse både med tanke på tid og penger. Du har også tilgang til en app som fungerer som en treningsdagbok. Der vil alle øktene bli presentert, klar til loggføring. Der finner du også spesifikke programmer for å trene på det akkurat du vil bli bedre på. Denne appen koster normalt 100,- pr mnd, men hos oss er den inkludert i medlemskapet.

Så med alt dette håper jeg vi har fått frem verdien av det vi tilbyr og leverer, slik at det blir mer ryddig og forståelig hvorfor det koster litt mer å være medlem her hos oss enn på et «vanlig» treningssenter. Og vil du være medlem av et «vanlig» treningssenter i tillegg, så får 3T medlemmer en fordelspris her hos oss. Da kan man virkelig snakke om å få både i pose og sekk! 😊

7 grunner til å velge CrossFit!

  • CrossFit bygger på en helhetlig treningsfilosofi for både hodet og kroppen
  • Som CrossFit-medlem blir du en del av et svært inkluderende miljø
  • Du får et nøye sammensatt treningsprogram – kontinuerlig gjennom hele året
  • Du får fri tilgang til en super treningsapp som inneholder både ekstra treningsprogram og treningsdagbok
  • Du får trent hele kroppen – både utholdenhet, styrke og bevegelighet
  • Det er gøy, og du får hele tiden utfordret kroppen på nye måter
  • Du har fri tilgang til alle gruppetimene, og disse følger treningsprogrammet gjennom hele året!

Innlegget er skrevet av Tommy Moen Tharaldsen, head coach ved CrossFit Moholt