Ta med din utkårede på trening!

Er du og kjæresten din flinke til å finne på ting sammen? Eller blir det ofte slik at kvalitetstiden tilbringes i sofaen? Da kan dere kanskje heller vurdere en treningsøkt sammen!

Det å trene sammen er en super investering for både forholdet og helsa. Det er en sunn aktivitet man kan gjøre sammen, som samtidig kan øke lykkefølelsen i forholdet. Trening påvirker hvordan man har det, og er man tilfreds med seg selv er også sjansen større for at man er tilfreds i forholdet. 

Du gir mer på trening!

Å trene sammen med noen påvirker hvor mye du gir under økta. Trener dere sammen er det en stor sjanse for at treningen også blir mer effektiv. Ved å sette av fast tid til en treningsdate har dere også forpliktet dere til en avtale, og det blir vanskeligere å droppe treningen når dørstokkmila blir for lang. Ved å være hverandres støttespiller og treningspartner kan dere hjelpe hverandre slik at dere lettere oppnår felles eller individuelle treningsmål!

Å ta vare på seg selv er sexy!

Tar du vare på deg selv blir du mer attraktiv for din partner. Vi snakker ikke om utseendet (selv om det selvfølgelig er en bonus), men det faktum at man verdsetter seg selv høyt nok til å ta vare på seg selv, både fysisk og mentalt.

Økt sexlyst 

Visste du at kroppen frigjør endorfiner når du trener? Det er kroppens egen lykkehormon – eller lykkepille om du vil! Det er også kjent for å skape følelsen av eufori, spesielt etter trening med høy intensitet. Kroppens eget belønningssystem etter hardt arbeid. Kroppen frigjør også dopamin, det samme kjemikalie som frigjøres ved blant annet forelskelse og sex. Å oppleve dette sammen med sin partner påvirker både tanker og følelser positivt, og er med på å styrke relasjonen imellom dere.