3T-Maraton Extreme!

Thor Øyvind Bergan ga seg selv en knallhard utfordring: 3T-Maraton Extreme. Les om den knalltøffe dagen han besøkte hele sju 3T-Senter!

3T-Maraton_Extreme_startBakgrunnen for utfordringen var en skrittellerkonkurranse på arbeidsplassen Lindorff. Den hadde pågått i 45 dager, og Thor Øyvind hadde bestemt seg for å avslutte med stil. Planen var å gå fra senter til senter, i tillegg til å få med seg noen treningsøkter på sentrene. Han tok ut feriedag og la ut på 3T-Maraton Extreme!

«Jeg satte ut fra Stavset kl. 10.30 mandagsmorgen. Planen var å gå fra senter til senter, men da jeg hadde gått de første 100 meterne kjedet jeg meg og satte i gang med å løpe i rolig tempo. Forbi Granåsen og ca 20 min senere var jeg fremme på 3T-Rosten og gjennomførte en time med styrketrening av rygg og biceps».

3T-Maraton_Extreme2Etter litt påfyll av næring i form av en proteinbar og litt energidrikk bar ferden videre til 3T-Moholt. «Dette var den fineste løpeturen hvor jeg kom ordentlig i gang og løp friskt i solskinn. Jeg kom frem til 3T-Moholt kjørte en gjennom en styrkeøkt med bryst og triceps i moderat/hard intensitet. Deretter løp jeg videre innom jobb for å vise frem galskapen jeg holdt på med!»

Etter Thor Øyvind hadde fått bevist for sine kolleger at 3T-Maraton Extreme var i gang, løp han videre til 3T-Leangen. Ved godt mot hoppet han på den første gruppetimen som skulle starte, og det ble en styrketime ved navn Guns&Buns. «Det var ikke mye styrke igjen i kroppen før timen og etter timen var selvtilliten borte da damene i salen hadde like mange kilo på vektstanga som meg!» Thor Øyvind begynte å bli sliten. Men – han var ikke i nærheten av å være i mål! Etter påfyll av næring i kroppen løp han han videre til 3T-Solsiden, hvor han meldte seg på den første timen det var mulig og booke seg på. Og det ble en Spinn 60! «Det kunne jo strengt tatt vært SeniorSpinn for min del, men formen var overraskende grei etter timen!»

Godt var det, for neste stopp var 3T-Pirbadet. Thor Øyvind satte i gang med lett løp nedover mot Piren. Det hadde begynt å blitt mørkt og det begynte å småregne og blåse. Friskt! «Fremme på 3T-Pirbadet løp jeg rett uti bassenget og vekslet mellom å plaske i boblebadet til å ta noen lett ivrige svømmetak for å holde systemet i gang. Motivasjonen for turen hjemover begynte å halte litt, men det var ingen vits i å gi seg rett før målstreken!»

3T-Maraton_Extreme3Thor Øyvind snørte på seg joggeskoene og la på sprang til 3T-Midtbyn. Nå var det blitt så sent på kvelden at det ikke var tid til å trene før stengetid, så det ble med en innsjekk på Facebook og en selfie, før han sprang videre for å rekke 3T-Byåsen før stengetid. «Jeg løp over Elgeseter bro, forbi sykehuset og opp Bøckmannsvegen. Jeg skal ikke skryte av farta opp bakken, men jeg rakk å komme frem 5 min før stengetid. Det var herlig å komme i mål og jeg var veldig sliten. Jeg vurderte jeg å ringe sjåfør til å kjøre meg hjem, men klarte å samle aller siste rest av motivasjon, kom meg hjem og sprettet en duggfrisk boks med Cola fra kjøleskapet.» Velfortjent, kan man vel si!

3T-Maraton_Extreme4Thor Øyvind besøkte hele 7 3T-senter på en dag!

Utfordringen ble tatt på strak arm og 3T-Maraton Extreme var gjennomført med glans. Selv er han veldig fornøyd med innsatsen, men har allerede begynt å planlegge neste utfordringen: «De gale har det godt! Nå gleder jeg meg til sommeren og neste styrkeprøve som blir samtlige 3T-senter. Jeg må nok sykle ut til distriktene og satse på overnatting, men planen er å komme meg innom og å trene på samtlige 12 3T-senter. 3 dager med 3T, eller noe sånt!»


Vi kan ikke gjøre annet enn å applaudere for innsatsen til Thor Øyvind! Kanskje er det flere som tar utfordringen 3T-Maraton Extreme? 🙂
Blogglisten

4 Comments on “3T-Maraton Extreme!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *